HelpShip a închiriat 5.300 de metri pătrați de depozit în CTPark Oradea Cargo Terminal. Decizia strategică de extindere este o reacție la cererea tot mai mare de servicii logistice generată de creșterea rapidă a comerțului electronic în România, a doua cea mai mare piață din Europa Centrală și de Est (ECE), fiind în concordanță cu angajamentul HelpShip de a furniza soluții logistice eficiente și fiabile pentru portofoliul său în creștere de clienți din sectorul comerțului electronic.
Livrare în 48 de ore
HelpShip realizează livrări în ziua următoare atât către România, cât și către Ungaria, respectiv în 48 de ore pentru livrările către Bulgaria, Croația, Slovenia, Slovacia și în 3 până la 5 zile lucrătoare pentru livrările către restul UE. Hub-ul logistic Oradea oferă, de asemenea, o conexiune directă către Ruse (Bulgaria), Zagreb (Croația), Senec (Slovacia) și Ljubljana (Slovenia) printr-o rută de transport zilnică. Astfel, se asigură tranzitul rapid și fiabil al expedierilor către și dinspre aceste alte centre cheie din ECE.
„Oradea benficiază de o poziționare privilegiată în apropierea graniței cu Ungaria, ceea ce o transformă într-o poartă esențială pentru companiile care își propun să se stabilească atât în România, cât și în Ungaria. CTPark Oradea Cargo Terminal, direct conectat la Aeroportul Oradea, rămâne o opțiune preferată pentru companiile care doresc să servească vestul României și piețele învecinate. Îi urăm bun venit companiei HelpShip, o companie antreprenorială ambițioasă, care se alătură comunității noastre în creștere”, a declarat Aurel Cîrstea, Business Development Manager, CTP Romania.
Construit pe o suprafață de peste 14 hectare
CTPark Oradea Cargo Terminal este primul proiect industrial cu un terminal cargo aerian din România. Acesta se întinde pe o suprafață de 14,4 hectare, este amplasat la 10 km distanță de Borș și beneficiază de conexiune directă cu Aeroportul Oradea și cu centrul industrial Eurobusiness II, dar și cu mari orașe învecinate precum Timișoara, Arad, Cluj-Napoca, Deva, Debrecen și Budapesta.
România este a doua cea mai mare piață pentru CTP, reprezentând peste 2,6 milioane de metri pătrați din portofoliul său de spații industriale și logistice de clasă A în peste 15 orașe din România, printre care Arad, Brașov, București, Caransebeș, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.
[eadvert]
Citiți principiile noastre de moderare aici!