La încheierea primului an de activitate, locația anunță extinderea pentru un laborator de testare și a spațiului de birouri din Lotus Trade Center. Proiectele echipei Hella din Oradea au creat necesitatea unui laborator de testare complet echipat, care, după finalizare, va avea aproximativ 100 de metri pătrați.
[eadvert]
Al doilea segment în proiectul de extindere este suprafața destinată birourilor, care va crește de la 220 de metri pătrați, cât are în prezent, la 850 de mp și va avea mai multe stații de lucru, săli de ședințe și o zonă pentru întâlniri cu participare numeroasă.
Odată cu finalizarea acestei etape, Hella Technical Center Oradea progresează spre statutul unei locații ce oferă un cadru complet pentru desfășurarea activității angajaților, de la sarcinile de serviciu până la momentele de socializare și relaxare.
Un oraș în plină dezvoltare, cu oameni talentați
Evenimentul a fost marcat printr-o conferință la care au participat, printre alții, reprezentanți ai Universității Oradea, ai Fundației Comunitare Oradea dar și directorul Hella Technical Center Timișoara.
„Pentru noi, în urmă cu aproximativ doi ani, era un vis ca, pe lângă cele două locații mari din Timișoara și Craiova, să mai avem o altă locație în România. În momentul în care am decis să mai deschidem altă parte, Oradea a fost prima pe listă pentru că este un oraș în plină dezvotare, în care există oameni talentați și este și aproape de Timișoara. Ne bucurăm, astăzi, să ne uităm la o echipă de 40 de oameni implicați care în acest moment fac proiecte într-o zonă de electrificare pentru clienți premium.
Lucrăm într-un parteneriat strâns și vom continua să creștem în Oradea și în anul ce vine. Majoritatea proiectelor sunt dezvoltate în Timișoara, parțial cu responsabilitate și în Oradea. Probabil, în următorii ani, Oradea va crește până într-un punct în care vor fi capabili să-și dezvolete propriile proiecte, fără un suport în Timișoara. Este, de asemenea, o bucurie să putem oferi, în compania Hella, un loc de muncă în tehnologia avansată pentru oamenii care au terminat o facultate în Oradea, sau care se întorc din alte orașe“, a declarat pentru Bihon.ro Ciprian Tarnu, directorul Hella Technical Center Timișoara(FOTO).
Inginerii orădeni, înapoi acasă
Fiind singurul centru de dezvoltare automotive, nu există o compatibilitate unu la unu pentru un post disponibil atunci când vorbim despre posibilii angajați, însă, așa cum spun reprezentanții companiei, sunt mulți ingineri talentați care au ajuns să lucreze în familia Hella și care au venit din alte companii automotive din țară.
Dacă acum un an vorbeam de 15 angajați, compania din Oradea s-a extins rapid, având în prezent 40 de persoane, urmând ca an de an, acest număr să fie triplat.
„De când a pornit dorința de a deschide un centru al Oradea, am știut că ne vom baza pe în egală măsură pe puterea locală a universității și a școlilor de aici pentru a ne oferi candidați, cât și pe puterea orașului de a atrage sau de a reîntoarce orădenii care poate nu au avut această opțiune acum câțiva ani. Astăzi confirmăm că am reușit să întoarcem orădenii acasă, am reușit să convertim proaspeți studenți ai Universității Oradea în ingineri de succes. Suntem foarte încrezători că vom continua să dublăm, sau chiar să triplăm capacitatea echipei, așa cum am făcut-o deja, de când suntem aici“, a declarat pentru bihon.ro Sebastian Nicoară, directorul Hella Technical Center Oradea(FOTO).
Multiple proiecte în 2023
În 2023, Hella Technical Center Oradea a dezvoltat multiple proiecte, printre care: Hella SW Academy, Săptămâna Prezentărilor, Amenajare Parcul Libertății, Hella Tech Camp, Fondul de burse, Inaugurarea unui laborator la Universitatea Oradea sau Programul de Internship.
Pe acest drum, alături de HTC Oradea, s-au alăturat Universitatea Oradea, Fundația Comunitară Oradea și furnizori locali, ca și parteneri și Igna, GHP și Greenforest ca și colaboratori.
Hella, performanță în tehnologia de iluminat și electronică în industria auto
Hella este o companie listată la bursă, operațională sub brandul umbrelă Forvia. În cadrul acestui grup, Hella reprezintă înalta performanță în tehnologia de iluminat și electronică în industria auto.
În același timp, compania acoperă un portofoliu larg de servicii și produse pentru ateliere și magazine de piese auto, precum și pentru constructorii de vehicule speciale prin intermediul Business Group Lifecycle Solutions. Hella are 36.000 de angajați în mai mult de 125 de locații în întreaga lume și a generat vânzări de până la 4,4 miliarde de euro în cele șapte luni ale anului fiscal scurt 2022.
Hella Technical Center Oradea a fost înființat în 2022, ca urmare a cererii tot mai mari de produse din partea clienților companiei, mari constructori de mașini.
Despre Forvia
Forvia îmbină tehnologia complementară și avantajele industriale ale Faurecia și Hella. Cu peste 300 de zone industriale și 77 de centre de proiectare și dezvoltare, 150.000 de angajați, printre care 35.000 de ingineri în mai mult de 40 de țări, Forvia oferă o abordare unică și cuprinzătoare a provocărilor prezentului și viitorului din domeniu.
Compusă din șase grupuri de business cu 24 de linii de produse și cu un portofoliu puternic de peste 14.000 de patente, Forvia se pregătește să devină un partener orientat în zona inovației și a integrării pentru constructorii de top de mașini din lume. Forvia își propune să determine transformarea mobilității, prin proiecte vizionare.
Trimite articolul
Xhella = plexus 2
pe domnul Barsoni Atila cind îl angajați ca administrator, scuze facility manager?
-
Cine crezi ca i.ar permite în alta firma sa trateze angajații ca un grof? Sa se înghețe la birou când e vreo vizita de la “colegii” din Scoția? Sau alte aberatii/restricții pe care le poate debita…