[eadvert]
Preparate atent alese, unde, la bază, va sta focul, își propun să fie prezente pe mesele voastre nu doar pentru a vă încânta privirile ci și pentru a vă surprinde papilele gustative într-un mod inegalabil.
“Ce este Grillakadémia din perspectiva noastră?
Relația omului cu focul se întinde de-a lungul mileniilor. Noi aducem acest punct comun în preparatele noastre gătite deasupra cărbunilor aprinși și a focului scânteietor. Grillakadémia este o școală recunoscută în domeniul gastronomiei, condusă de Zákány Dániel; scopul său este să ofere o ospitalitate alternativă de înaltă calitate, educație și formare în domeniul grătarului și al BBQ-ului.”
Fie că este vorba despre carne de vită, porc, pui sau legume, preparatele capătă un gust inconfundabil în urma procesului de gătire la grătar.
În acest weekend, ne-am propus să aducem în fața dumneavoastră câteva dintre uimitoarele preparate ale celor de la Grillakadémia și nu oricum, ci pregătite chiar de fondatorul Zákány Dániel.
Așadar, veți avea posibilitatea de a alege dintre:
- Cheesburger cu cartofi prăjiti în casă.
- Piept de pui la grill cu legume la grill și cartofi prăjiți făcuți în casă.
- Denver Beef steak cu legume la grill și cartofi prăjiți făcuți în casă.
- Piept de Mangaliță afumat și gătit pe grill cu legume la grill și cartofi prăjiți făcuți în casă.
Nu știm exact dacă am reușit să vă stârnim pofta și curiozitatea de nou, dar dacă s-a întâmplat asta, să știți că a fost cu intenție!
Next @Graf îl vom avea invitat special pe Chef Andrei Junghietu de la “PAPILA” din București, prezent în bucătăria noastră în perioada 14 – 15 octombrie.
Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile pe care vi le pregătim trebuie doar să faceți click pe: https://www.facebook.com/restaurantgraf/ sau https://www.instagram.com/graf_povestesifoc/
Advertorial
Citiți principiile noastre de moderare aici!