Mirela Tanc, profesoară de limba română a Şcolii „Oltea Doamna”, este pentru a treia oara gazdă a unei conferințe MSFTEduChatun, eveniment global Microsoft Education.
A dat multe interviuri pentru presa scrisă, online şi TV, după ce a fost nominalizată la „Oscarul Profesorilor”, dar şi ca urmare a faptului că a fost, probabil, primul dascăl din Bihor care a folosit platformele online pentru a susţine cursuri cu elevii săi. Unul dintre acestea e interviul de pe https://blogulmamei.ro/tag/profesorpentruviitor/, blog premiat cu Premiul 1 la Webstock Awards 2019 pentru campania #ProfesorPentruViitor. „La Webstock Awards 2019 s-au înscris 280 de proiecte, iar dintre cele înscrise la categoria Best Social Good Campaigns, doar 11 au ajuns în finală. Printre ele și campania #ProfesorPentruViitor, seria de interviuri cu acei oameni minunați de la catedră, care au ieșit din linie și au schimbat metoda de predare învechită, cu una adaptată nevoilor societății actuale și viitoare. Cei 70 de jurați au considerat că proiectul #ProfesorPentruViitor merită să fie răsplătit, cu Premiul 1 la categoria Best Social Good Campaigns. Am fost invitată să fiu gazdă (împreună cu alți educatori de excepție din întreaga lume) pentru un eveniment global Microsoft Education, MSFTEduChat.
Răspândirea globală a virusului Covid-19 necesită să facem față incertitudinii profunde. Majoritatea dintre noi urmează actualizările zilnice de știri, în timp ce țările noastre sunt blocate complet sau parțial.
În aceste momente dificile și provocatoare, cred că este important să rămânem conectați și să ne sprijinim reciproc cât mai mult.
Acesta este motivul pentru care, în sprijinul tuturor educatorilor afectați de situația globală de sănătate Covid-19, Microsoft Education organizează marți, 21 aprilie, un eveniment global, o ediție specială #MSFTEduChat despre «Învățarea la distanță».
Așadar am fost invitată să îmi împărtășesc poveștile de învățare la distanță cu alți educatori, prin intermediul canalului de Twitter al Microsoft Education TweetMeet. Educatorii adoră să audă de la alți educatori maniera excepțională în care ne-am creat/organizat lecțiile digitale, ce soluții am încercat, care funcționează cel mai bine și ce am învățat pe parcurs, cum am făcut tranziția la o sală de clasă virtuală, unde căutăm resurse și sprijin, care sunt cele mai bune practici pentru a-i angaja pe studenți și cum atenuăm nevoile colegilor noștri, pentru a depăși provocările”, spune profesoara Mirela Tanc.
Trimite articolul
XBuna seara! Doresc sa particip la acest webinar prezentat de minunata doamna profesoara, un exemplu de cadru didactic pentru noi toti.
Multumesc. Toate cele bune!