BIHON

BIHON

  • Home
  • Ştiri
    • Ştirile judeţului Bihor
    • Comentariul zilei
    • Stiri inter(naţionale)
    • Celebritati/Lifestyle
  • Video
  • Meteo
  • Sport
    • FC Bihor
    • CSM Oradea
    • Sport Local
    • Stiri Sportive
  • Mica publicitate
    • Imobiliare
    • Angajari
    • Prestări servicii
    • Auto-Moto
    • Pierderi, Citaţii
    • Diverse – Vânzări/Cumpărări
  • Angajări
  • Compania de Apă
  • Întreruperi energie
  • Anunturi de interes public
    • Anunțuri Mediu, Ape
    • Licitatii
    • Convocator
  • RADIO GAGA
Select Page
  • Home
  • Ştiri
    • Ştirile judeţului Bihor
    • Comentariul zilei
    • Stiri inter(naţionale)
    • Celebritati/Lifestyle
  • Video
  • Meteo
  • Sport
    • FC Bihor
    • CSM Oradea
    • Sport Local
    • Stiri Sportive
  • Mica publicitate
    • Imobiliare
    • Angajari
    • Prestări servicii
    • Auto-Moto
    • Pierderi, Citaţii
    • Diverse – Vânzări/Cumpărări
  • Angajări
  • Compania de Apă
  • Întreruperi energie
  • Anunturi de interes public
    • Anunțuri Mediu, Ape
    • Licitatii
    • Convocator
  • RADIO GAGA
APLICAȚII
MOBILE
AndroidDescarcă aplicația BIHON iOSDescarcă aplicația BIHON
BIHON
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Gastronomie de 120.000 de euro

Gastronomie de 120.000 de euro

la 10 November 2009 07:46
10 November 2009 07:46
Tradiţiile culinare ale bucătăriei bihorene şi maghiare vor fi promovate prin intermediul unui proiect cu o valoare de 120.000 de eruo ce va fi pus în practică de Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul" din Oradea în parteneriat cu Eatvas Joszef Szabbepsa Iskalaes Specialis SzabisKala din Berettyaujfalu.
Scris de IM:BIHOR_ONLINE - Tradiţiile culinare ale bucătăriei bihorene şi maghiare vor fi promovate prin intermediul unui proiect cu o valoare de 120.000 de eruo ce va fi pus în practică de Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul" din Oradea în parteneriat cu Eatvas Joszef Szabbepsa Iskalaes Specialis SzabisKala din Berettyaujfalu.

Trimite articolul

X

“Proiectul este finanţat din fonduri europene provenite din fondul social european şi îşi propune să promoveze tradiţiile culinare din Bihor şi Hajdu-Bihar”, ne-a explicat Ruben Filimon, directorul C.T. “Mihai Viteazul“.

În cadrul proiectului transfrontalier va fi realizat şi un schimb de experienţă, pe rând câte un grup de elevi vor pleca de la fiecare şcoală pentru a studia în şcoala parteneră. Primii care vor învăţa despre bucătăria tradiţională a partenerilor sunt cei de la şcoala din  Berettyaujfalu care vor învăţa la Mihai Viteazul pentru două săptămâni urmând ca anul viitor elevii din Oradea să meargă în Ungaria.

“Pe lângă schimbul de experienţă vom realiza şi o reţetară bilingvă, un site interactiv bilingv cu sfaturi utile, concursuri şi prezentări pentru public”, ne-a informat Vasile Kusnyer coordonator al proiectului.

V.T.

Trimite articolul

X
Taguri:
Berettyaujfalu ,
culinare ,
din ,
mihai ,
oradea ,
pentru ,
scoala ,
Traditiile ,
Viteazul ,
vor
0 Comentarii

Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

    powered by Surfing Waves

    BIHON Sport local

    Dorin Goga și copiii! CS Diosig a pierdut și a patra întâlnire cu „virușii verzi”
    CS Diosig a suferit a șaptea înfrângere în play-out-ul din Liga 3, Seria 10.

    BIHON Sport local

    FOTO
    Patru medalii pentru judoka orădeni la Campionatul Național de seniori. Alex Creț și Ioan Dzitac sunt campioni!
    La Complexul național olimpic de la Izvorani se desfășoară în aceste zile Campionatul Național individual de judo pentru seniori.

    Bihon CSM Oradea

    CSM Oradea va disputa finala Superligii Naționale de polo. Echipa noastră a câștigat meciul decisiv cu Dinamo!

    BIHON CAO

    Anunț Compania de apă

    BIHON CAO

    Anunț Compania de Apă Oradea

    BIHON CAO

    Aunț Compania de Apă

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    UPDATE: Turistul rănit din Cehia a fost găsit de salvamontiști. Intervine și un elicopter SMURD
    Patru echipaje de salvatori montani din cadrul Salvamont Salvaspeo Bihor și un echipaj EPA-SMURD sunt în misiunea de căutare.

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    INTERVIU: Vasile Todinca, regizor / „Mă aștept ca în următorii ani să vedem filme din ce în ce mai curajoase”
    Filmul „Alişveriş”, regizat de regizorul orădean Vasile Todinca, face parte din lista celor zece scurtmetraje selectate în competiţa Semaine de la Critique (14-22 mai), secțiune paralelă a Festivalului Internațional de Film de la Cannes.

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    FOTO-VIDEO
    Ministrul interimar al Sănătății, Alexandru Rafila, în vizită în Oradea! A participat la festivitățile din Piața Unirii
    Sâmbătă, 10 mai, în Piața Unirii, în fața statuii Regelui Ferdinand I, s-au desfășurat manifestările dedicate Zilei Independenței Naționale a României, Zilei victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al doilea război mondial și Zilei Uniunii Europene.
    • Bihon.ro
      • Folosinta Cookie-urilor
      • Termeni si conditii de utilizare
      • Politica de confidentialitate
      • Redactia
      • Regulament postare și moderare comentarii

    Bihor Online

    ISSN 3008-234X

    ISSN-L 3008-234X

    Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

    Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.