[eadvert]
Fryday este singurul restaurant de tip fast food din România care utilizează pentru prăjirea preparatelor din meniu uleiul de alune, foarte aromat și foarte apreciat de gastronomii din toată lumea, fiind folosit și în State la îndemnul guvernului pentru a împiedica creșterea obezității.
Totodată FRYDAY este și singurul concept care operează cu carne SMASHED din vită Angus Românească în industria QSR ceea ce definește o rețetă de burgeri incredibili de delicioși si suculenți.
Ce poți savura la FryDay? De la porții generoase de cartofi prăjiți și crispy strips care se topesc în gură, până la shake-uri delicioase, FryDay a pregătit pentru pofticioși un meniu variat și delicios, potrivit pentru toate gusturile și bugetele.
Experimentează “Burger-ul Tău” personalizat:
În plus, clienții au posibilitatea de a crea burgeri custom-made, alegând dintr-o varietate impresionantă de 15 ingrediente, combinate după bunul plac. Astfel, la FryDay, fiecare comandă devine o experiență personalizată și savuroasă.
Invitați Speciali în Decembrie
Pentru a marca deschiderea unității din Lotus Center, în luna cadourilor, FryDay pregătește un eveniment care îi va avea ca invitați speciali pe Dorian Popa, în data de 16 decembrie, ora 17:00 și Andrei Șelaru (Selly) în 17 decembrie, ora 17:00, în food courtul mall-ului.
Așadar, vă invităm să descoperiți gustul autentic al preparatelor FryDay într-un ambient cald și prietenos, începând cu 30 noiembrie, în Lotus Center.
Advertorial CH 20850
Trimite articolul
XVoiam sa merg. Dar nu mai merg. Am vazut ca vine Dorian si Selly. VSM! Penibil
-
De ce esti suparat pe mine?
Eu oricum doar in decembrie ajung….
Te asteptam cu drag !
Si eu vroiam sa merg dar is alergic la alune…naspa ca fac doar in ulei de alune…discriminare
Hoție fe față.
Au furat conceptul de la mine tgi friday… Doar ca ei fryday. Lol