Fortech a deschis biroul regional din Oradea la începutul anului 2016, ca parte din strategia de consolidare a operațiunilor. De la o echipă de 9 persoane, Fortech și-a extins activitatea în Bihor în ultimii 4 ani și a depășit pragul de 100 de specialiști în domeniul IT. Expertiza echipei din Oradea acoperă domeniile tehnologice majore, precum Java, .NET, JavaScript, PHP, testare automată și manuală, integrare, service directory și management de proiecte. În prezent, Fortech este unul dintre principalii angajatori din industrie în regiune, având o contribuție activă în dezvoltarea ecosistemului IT din Oradea.
[eadvert]
Compania Fortech a fost înființată în urmă cu 17 ani la Cluj-Napoca și numără în prezent peste 800 de angajați și colaboratori în centrele operaționale din Cluj-Napoca, Oradea, Iași și Brașov. La ora actuală, compania lucrează pe 130 de proiecte active și are colaborări de lungă durată cu parteneri precum T-Systems, Swisscom, Symantec, Pfizer și Renault. Anul acesta, în pofida crizei generate de pandemia globală, Fortech a reușit să încheie contracte noi cu clienți din Olanda, Germania, Italia, Marea Britanie, SUA, Austria și Danemarca. Compania își propune să își dezvolte ariile strategice de business (automotive, fintech și healthcare) și să consolideze noi parteneriate strategice prin investiții în produse și soluții software.
„Adaptarea la un mediu flexibil și în continuă schimbare, fară a afecta calitatea software-ului și, respectiv, angajamentul nostru față de clienți, a fost una dintre preocupările noastre de până acum și s-a dovedit a fi vitală în acest an. Ne bucurăm că am reușit să ne păstrăm funcționalitatea la capacitatea maximă, ba mai mult, am reușit să atingem acest prag important în centrul operațional din Oradea. Oradea a fost și rămâne un pilon de încredere în strategia noastră de business.” – Călin Văduva, CEO Fortech.
Dezvoltarea echipei și implicarea în comunitate
Pentru a ține pasul cu cerințele unei piețe dinamice, Fortech investește continuu în dezvoltarea competențelor echipei sale. Angajații și colaboratorii Fortech au acces la experiențe de învățare interne sau externe, prin programe de training, participarea la conferințe sau implicarea în proiecte de educație în comunitate. Compania investește în programe de internship și pre-employment și menține relații de colaborare cu facultățile de profil, dar și cu organizațiile non-profit care dezvoltă proiecte educaționale. Totodată, Fortech se implică în comunitatea tehnică locală, fiind un membru activ al Oradea Tech Hub.
Printre proiectele susținute de Fortech în Oradea se numără programul educațional dedicat liceenilor, Academia „Descoperă-ți pasiunea în IT” (DpIT), dotarea unui laborator IT în cadrul Facultății de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației din Universitatea din Oradea și implicarea specialiștilor din Fortech în predarea cursului „Programare Java” din cadrul facultății.
Planuri de creștere
Fortech se pregătește pentru o creștere considerabilă în lunile următoare. Sunt deschise peste 80 de posturi pe direcțiile Java, .NET, React, Angular, Full-Stack, C/C++, DevOps și testare automată, pentru diferite nivele de senioritate. Dintre acestea, peste 15 posturi sunt deschise în Oradea.
Despre Fortech
Fortech este o companie românească de servicii software, cu sediul în Cluj-Napoca și birouri regionale în Iași, Oradea și Brașov. În 2019, Fortech și-a deschis un birou de consultanță și vânzări în Chicago, pentru a fi mai aproape de nevoile clienților din SUA. Cu peste 17 ani de experiență și un număr de peste 800 de angajați și colaboratori, Fortech este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii software din regiune, recunoscută recent de EY, Forbes și inclusă în mod repetat în topul Deloitte. Peste 220 de clienți au ales Fortech ca partenerul lor de dezvoltare software.
Advertorial!
Trimite articolul
XSa plateasca si ei impozit pe salar! Restul de ce trebuie sa platim, si asa majoritatea au mai mic salariu decat mai nostri IT-isti! Cei din “industria automotive” de ce trebuie se deie 40% din salariu, si lucreaza mult mai mult decat ranjitii astea de calculatoristi, iar ce… astea sunt mai speciali?
-
Pentru ca IT-istii astia si-au tocit coatele pe bancile unor scoli si si-au folosit timpul liber pentru studiu individual atunci cand tu chiuleai de la ore ca sa lustruiesti cu fundul scaunele de la terase! Daca n-ai tinut cartea in mana cand a trebuit, acum n-ai decat sa tii ciocanul sau secera, putoare comunista ce esti!
-
Dar de unde stii tu mai ce am facut eu? Cum iti permiti tu sa acuzi pe cineva pe care nu-l cunosti? Poate eu am studiat mai mult decat astea! Tu crezi ca absolventii de alte facultati nu au studiat? Crezi ca cei care au facut electronica sau stiinte sau energetica sau mecanica sau istorie sau constructii, acolo nu s-a facut carte? Mai rezerva-ti raspunsurile daca esti habarnist! Sau esti si tu unul din cei din poza…
-
Dar tu de unde stii cat muncesc IT-istii la care tu le spui “ranjitii astia de calculatoristi” ? Si cum iti permiti sa-i acuzi ca muncesti mai putin decat cei din automotive ? Nu sunt unul dintre ei, dar lucrez in acelasi domeniu. Eu nu am acuzat absolventii altor facultati sau pe cei care au alte meserii. EU TE-AM ACUZAT PE TINE! ESTI O PUTOARE COMUNISTA INVIDIOASA!
-
Hey! Cum iti permiti tu sa ma faci pe mine “putoare comunista”? Eu doar am scris in primul comentariu ca nu mi se pare corect ca cei din IT sa nu plateasca impozit pe salar, si nu ii consideram Dumnezei… Vad ca din discutia asta tu te-ai ofticat mai mult si ai sarit foarte iritat…
-
-
Nu te-am facut doar putoare comunista. Te-am facut PUTOARE COMUNISTA INVIDIOASA! Si mi-am permis asta pentru ca si tu ti-ai permis sa-i faci pe oamenii aia “ranjitii astia de calculatoristi”. Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte. Pe ei i-a dus mintea si si-au gasit job cu 2000 de euro. Pe tine nu te-a dus, ghinionul tau. Ia mergi la un jandarm sau la un politist si spune-i in fata ca de ce el are salar mai mare ca tine si pensie speciala, putoare comunista invidioasa ce esti!
-
-
Si ceilalti ingineri nu si-au tocit coatele studiind? Sa fim obiectivi.
-
Si ce daca alti ingineri si-au tocit coatele studiind ? Economia de piata cere IT, deci IT-istii vor fi platiti mai bine. Inainte de revolutie erau la moda inginerii mecanici si agronomi, pentru ca Ceasca voia sa industrializeze tara. Apoi a venit Revolutia si au ajuns la moda economistii si juristii, acum e la moda IT-ul, maine va fi altceva. Asta intr-o economie normala de piata, in care putorile comuniste invidioase nu-si gasesc locul din cauza frustrarilor.
-
-