Nu doar în cinematografele din străinătate cele două filme au fost un adevărat succes, ci și în cele din România. De la lansare, ambele producții cinematografice se bucură de curiozitatea a tot mai multe persoane.
„Filmele „Oppenheimer” și „Barbie” țin cu siguranță capul de afiș în aceste zile și au cele mai bune rezultate din ultima perioadă, realizând de la lansare până în acest moment peste 4000 de spectatori.
Reacțiile publicului sunt foarte pozitive și din ceea ce am putut observa, clienții sunt extrem de încântați”, a transmis managerul cinematografului Cinema Palace, Șerban Pantea.
Duminică, 23 iulie, până în momentul publicării acestui articol, managerul cinematografului ne-a transmis că Barbie a fost vizionat de peste 550 spectatori, iar Oppenheimer de aproximativ 450 de persoane.
Barbie și Oppenheimer
Un film care îmbină genurile comedie, aventură, dragoste, fantastic și romantic, „Barbie” este tot mai des vizionat și în cinematografele din România. Realizată sub regia lui Greta Gerwig, „Barbie” are o durată de 115 minute și descrie, așa cum se poate intui din titlu, cum Barbie ajunge să călătorească în Lumea Reală, fiind însoțită de Ken, unde trebuie să înfrunte mai multe provocări. În rolurile principale joacă Margot Robbie, actrița care a interpretat și rolul lui Harley Quinn din Suicide Squad, Ryan Gosling care îl interpretează pe Ken, dar și John Cena.
[eadvert]
Filmul a ajuns să fie popular încă înainte de lansare prin intermediul Instagramului, la premieră influencerii purtând haine și machiaje specifice lui Barbie.
Un alt film care face fuiori în cinematografe este „Oppenheimer”, cea mai nouă producție a celebrului regizor, Christopher Nolan, este bazată pe povestea unuia dintre cei mai fascinanți oameni din istorie. La baza acestei ecranizări se află cartea „American Prometheus: Triumful și tragedia lui J. Robert Oppenheimer”, care spune povestea „părintelui bombei atomice”.
„Oppenheimer fascinează cu consistentele sale felii de istorie şi ştiinţă, dar şi cu discuţia despre etică şi responsabilitate. Încă din primele cadre îl cunoaştem pe J. Robert Oppenheimer (Cillian Murphy într-un rol care cel mai probabil îi va domina cariera) la câţiva ani după terminarea războiului, când este una dintre cele mai cunoscute persoane de pe glob. Curtat de un important politician, Lewis Strauss (Robert Downey Jr., în sfârşit într-un rol relevant de la despărţirea de Universul Cinematografic Marvel), să preia conducerea departamentului de fizică al unei mari universităţi, Oppenheimer are o misterioasă conversaţie cu Albert Einstein (Tom Conti). Această conversaţie, pe care nu o auzim la început, dar ne este oferită ca o bântuitoare concluzie la sfârşit, “îmbracă” extraordinarul itinerariu al savantului”, se arată într-un articol publicat pe Cinemagia.
Citiți principiile noastre de moderare aici!