Un festival dedicat fructelor de mare. De azi până duminică, în cadrul Festivalul Mediteranean, mai mulţi bucătari vor găti, între orele 12:00-23:00, bunătăți precum: dorada, raci, calamari, caracatiţă, creveţi, scoici, midii, rapane, homari, paella, hamsii, guvizi. Acest festival se bucură de un imens succes în Cluj-Napoca, Craiova şi Buzău. Furnizorii de servicii din cadrul evenimentului sunt: Le Oac Oac Bistro, The Street FOOD Lobster, Caravana Racilor, Paella Espana şi Delicii Turceşti. Participanții au ocazia să se bucure de meniuri asemenea celor degustate în concediile din Spania. Ce poate fi mai gustos decât paella cu creveţi şi fructe de mare, asezonată cu un pahar de Sangria? Cine poate rezista unui platou cu scoici aburinde, pregătite la ceaun sau pe plite?
Wurst&Knuckles
Și nu e singura atracție culinară a acestui weekend. Wurst&Knuckles anunță în premieră un eveniment culinar în Oradea! „Vă așteptăm în perioada 2-4 noiembrie în Parcul Nicolae Bălcescu. Venim cu ciolane gătite după o rețetă unică, și specialul nostru wurst!”, transmit organizatorii.
Programul celor de la Wurst&Knuckles: Azi: orele 13:00-21:00; mâine, 03 noiembrie: orele 12:00-21:00: duminică, 04 noiembrie: orele 12:00-20:00.
Citiți principiile noastre de moderare aici!