Miercuri, 9 aprilie 2014, ora 18:00 la Window Pub a avut loc un concert caritabil plin de viață, emoționant și cu un mesaj pozitiv, intitulat sugestiv: „Suflete Muzicale alături de Persoanele cu Scleroză Multiplă”.
Seara a fost una memorabilă, mai ales că a fost organizată în totalitate de o echipă de liceeni care au dorit pur și simplu să ajute, demonstrând prin implicarea lor, nu doar potențialul, ci și speranță pentru ziua de mâine.
Concertul a reunit aproximativ 120 de persoane, tineri, părinți și desigur un grup de beneficiari din cadrul Fundației de Scleroză Multiplă Bihor care au apreciat din suflet gestul tinerilor liceeni. Patru dintre acești beneficiari au împărtășit publicului în câteva cuvinte experiența și mesajul lor și au fost aplaudați și felicitați pentru curajul lor așa cum merită cu adevărat.
Impresii
Impresiile imediat după concert au fost greu de exprimat prin cuvinte. Totuși după un profund efort de a traduce emoțiile în cuvinte, iată care au fost câteva dintre gândurile împărtășite de organizatori: „Evenimentul a reprezentat un motiv spre a privi viaţa în ansamblu cu alţi ochi, de a înţelege aspecte ascunse existenţei cotidiene. A fost o experienţă impresionanta pe care aș repeta-o cu mare drag. Echipa a fost, de asemenea, unită. Am cooperat şi ne-am simţit foarte bine clădind ceva măreţ pentru persoanele ce suferă de scleroză multiplă, pentru a-i sprijini în universul urban. Deşi gestul a fost aproape neînsemnat în raport cu gravitatea situaţiei, avem speranţa că am reuşit să schimbăm ceva pentru a-i susţine”, a declarat Larisa Munteanu.
„Evenimentul a fost un success datorită organizatorilor și, mai ales, a interpreților, care au dovedit încă o dată că știu să facă spectacol. După atâta muncă, satisfacția că ai reușit să faci ceva pentru niște persoane care merită, te eliberează de toată oboseala acumulată și îți creează o stare de bine”, a precizat Darius Lascău.
„Având în vedere faptul că am mai participat la evenimente caritabile, consider că acesta a fost peste așteptările tuturor. Mă bucur că am putut colabora cu oameni minunați ca să ajutăm persoane speciale. Ideea în sine a proiectului a fost ingenioasă și cel mai frumos este faptul că am reușit să aducem un strop de fericire printr-o activitate pozitivă și armonioasă”, a subliniat Patric Rojan.
„Pentru mine a fost o onoare să pot să organizez acest eveniment, pentru că știam în sufletul meu că pot să schimb ceva, deși foarte puțin…o mică picătură în marele ocean…Evenimentul a fost unul reușit, pe care nu îl voi uita! Publicul s-a simțit foarte bine, a râs împreună cu noi, iar la unele momente a plâns împreună cu noi. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat și promitem că la anul o să fie un eveniment și mai bun”, a încheiat Alexandru Lichinţeanu. Concertul a fost finanțat prin programul YouthBank Oradea, coordonat local de Fundația Comunitară Oradea și la nivel național de Asociația pentru Relații Comunitare în parteneriat cu BRD – Groupe Societe Generale. Programul YouthBank Oradea este realizat cu susținerea partenerilor locali financiari: Benvenuti, VPK Packaging și Rețeaua Socială Acționăm Reponsabil.
Citiți principiile noastre de moderare aici!