Chestorul Liviu Popa se grăbea să-i ţină isonul. Plătitorii parcărilor de domiciliu au fost victime colaterale ale suspendării: achitaseră deja suta de lei pe un an pentru locul de lângă casă iar la mijlocul anului s-au trezit că Primăria nu le poate garanta folosirea nestingherită a „parcelei”. Altă categorie de faultaţi e cea a posesorilor de abonamente de parcare. Cu abonamentul în mână, aceştia se trezesc acum că nu-şi află loc de parcare în vecinătatea locului de muncă. Acum, după două săptămâni de activitate „la liber”, Jb a realizat un sondaj de opinie în rândul şoferilor, cei care pot evalua la prima mână efectele noii situaţii.
Vedeţi vreo schimbare în trafic?(în urma suspendării regulamentului parcărilor)
FRANCISC,
35 DE ANI, TAXIMETRIST
Nu văd nici o schimbare. Totul este la fel ca înainte. Eu cred că orădenii sunt conştiincioşi în privinţa plăţii parcărilor. Chiar am văzut un domn la gară care deşi a fost atenţionat de alţi şoferi să nu plătească parcarea, el totuşi a plătit-o.
SZEBENI LEVENTE,
20 DE ANI, STUDENT
Nu am sesizat nici o schimbare în trafic. Din câte am observat eu, oamenii nu prea sunt la curent cu această noutate în privinţa plăţii parcărilor. Ar fi bine pentru noi şoferii dacă regulamentul ar rămâne suspendat mai mult timp.
OLIMPIA GÖNDOR,
32 DE ANI, PROFESOARĂ
Din câte am observat până acum, traficul este mai lejer, probabil şoferii nu mai sunt atât de stresaţi să îşi achite parcările. Deşi mă aşteptam să fie haos cu parcările în această perioadă, se pare că şoferii orădeni sunt totuşi bine organizaţi.
MIHUŢ VLAD,
34 DE ANI, ARHITECT
Absolut nici o schimbare nu am constatat în trafic în urma suspendării regulamentului parcărilor. Eu chiar mi-am achitat abonamentul de parcare până la sfârşitul anului, astfel că acum nu mă pot bucura de acest avantaj.
Citiți principiile noastre de moderare aici!