Prof. Dorin Popa, de la Enoteca Millesime, a prezentat fiecare vin ce a intrat în relaţie cu bucatele oferite oaspeţilor de către gazde. O Grasă de Cotnari 2000 a acompaniat „foie gras”, după care cei prezenţi s-au putut delecta cu un vin alb „Principesa Margareta” din 2013 (Domeniile Coroanei Segarcea), pentru ca pieptul de raţă cu sparanghel să vină la pachet cu un vin excepţional – Cutia Paleologu 2008, Crama Oprişor. Seara culinară s-a încheiat cu o baclava cu apă de trandafiri, servită cu vinul roze „Colocviu de Paris 2014”, de la Cotnari.
Ricardo Caria şi formaţia sa, „Alma no Fado”, au încălzit atmosfera cu piese fado, din repertoriul portughez, bine primite de către oaspeţii Hilton, pentru ca în partea a doua a serii, Caria&Co să emoţioneze cu piese din repretoriul internaţional actual.
DoubleTree by Hilton Oradea este primul hotel de 5 stele din Oradea, cu o capacitate de 147 de camere, patru săli de conferinţă, o sală de recepţii, un restaurant cu specific mediteranean şi o zonă spa.
Citiți principiile noastre de moderare aici!