S-a îndrăgostit iremediabil de orașul de pe Crișul Repede, iar acum este medic rezident la Spitalul Județean. Deși a venit pentru a studia medicina, odată ajuns în Oradea, Anni, cum îi spun prietenii, și-a descoperit pasiunea pentru gătit. La început a gătit pentru că nu era obișnuit cu aromele din România, însă acum o face din plăcere.
„În familia mea toți gătesc, probabil de aceea am fost și eu atras de arta gătitului. Îmi place să gătesc preparate cu specific indian, dar nu numai, încerc să descopăr bucătării noi tot timpul”, mărturisește Anni.
Acesta spune că nu merge la cumpărături setat că vrea să gătească un anumit preparat, se orientează în funcție de produsele proaspete pe care le găsește.
Adoră salata de boef și ciorba de burtă
Dintre preparatele pe care le-a găsit în România, doctorul-bucătar spune că îi place cel mai mult salata de boef, ciorba de burtă, mititeii, dar și sarmalele. Ba chiar mai mult, nu ezită să le și gătească de fiecare dată când are ocazia.
Când vine vorba să compare meseria de doctor cu pasiunea de bucătar, Ann spune „că sunt total diferite. una te tratează, iar cealaltă te hrănește”.
Pentru ca românii să descopere o parte din bucătăria indiană, Anni a fost de acord să ne furnizeze rețete ușor de preparat, care să conțină influențe indiene.
Anjani a pariticipat la cel de-al patru-lea sezon al concursului de gătit MasterChef și a reușit să se califice în finală. La finalul concursului el a ocupat un meritoriu loc patru.
Începând cu 21 iulie, Anji va publica pe site-ul Bihon.ro rețete culinare pe care cititorii noștri le pot prepara în bucătăria proprie.
Precizăm că toate ingredientele folosite pot fi găsite în supermarket-urile din Oradea.
Rețeta lui Anni: frigărui din piept de pui cu orez și legume
Citiți principiile noastre de moderare aici!