O școală, cea din Oșorhei, unde copiii au condiții de invidiat. Și care e pregătită în orice moment și pentru scenariul roșu. După o vară întreagă, în care conducerea școlii, împreună cu Primăria comunei Oșorhei, s-a pregătit să ofere cele mai bune condiții copiilor atât din nivelul preșcolar cât și primar și gimnazial. 14 septembrie 2020 i-a readus pe elevii Școlii Gimnaziale Aurel Pop din Oșorhei, din nou, în sala de clasă.
[eadvert]
„E un altfel de început și la Școala din Oșorhei însă cu aceeași oameni implicați, plini de dăruire față de tot ce înseamnă copiii din comunitate, siguranța și educația acestora. Chiar dacă este o perioadă incertă pentru toată lumea, chiar dacă de multe ori este foarte greu să iei decizii, acolo unde există colaborare și o viziune comună cu privire la serviciile educaționale totul este mai ușor. A fost o zi plină de emoție pentru toți: elevi, părinți, bunici, dascăli, dar o astfel de emoție diferită de cea trăită până acum. Lipsiți de festivitatea cu care erau obișnuiți, fără cei de acasă dincolo de poarta școlii, elevii au fost întâmpinați de profesorii lor cu drag și dor și conduși în sala de clasă. Fiecare clasă de elevi s-a prezentat după un program bine stabilit si organizat astfel încât să se evite aglomerația”, explică directorul Școlii Aurel Pop din Oșorhei, profesorul Adrian Mohuț.
Aflată în scenariul verde și respectând măsurile necesare, școala și-a deschis porțile pentru toți elevii cu încredere și speranță!
„Suntem pregătiți pentru orice scenariu, deși ne dorim ca activitatea să se desfășoare față în față cu elevii noștri. Și de această dată, cei doi oameni importanți din această comună, domnul primar Pop Ioan și domnul viceprimar Gligor Ioan au fost alături de noi. Pentru tot ce înseamnă activitate fizică, în condițiile actuale, școala noastră are la dispoziție toate cele necesare, iar dacă ajungem într-un scenariu roșu sălile de curs sunt echipate cu tehnologia necesară, avem pe stoc laptopuri și camere video full HD, peste 260 de tablete cu acces la internet, o platformă educațională, deci stăm bine pentru că, copiii din comunitate și profesorii lor contează, atât pentru mine cât și pentru autoritățile locale. Eu doar gândesc strategii, posibilități de dezvoltare și transmit mai departe. Am spus-o și mă repet, îmi este ușor pentru că am găsit deschidere din prima zi când am venit aici și există comunicare”, spune directorul Adrian Mohuț.
Trimite articolul
XTrebuia sa scrieti la articol ca e advertorial platit de PNL!