[eadvert]
Carolina Reaper deține recordul de cel mai iute ardei din lume și are între 1.500.000 și 2.200.000 de unități Scoville (unitatea de măsura care arată cât de iute este un ardei sau orice alt aliment condimentat în funcție de concentrația de capsaicină).
În toți acești ani am experimentat tot felul de rețete de sosuri și acum am ajuns la rețeta câștigătoare, cu cele câteva sosuri, care nu conțin conservanți sau zahăr.
Sosuri:
The Classic (the go to hot saiuce) – Un sos care merge pe orice tip de mâncare. Este primul sos creat de noi și cu care am avut cel mai mare succes.
Ingrediente – ardei Carolina Reaper și busuioc proaspăt.
Roasted Carolina Reaper – Un sos care merge perfect lângă un grătar și poate fi folosit în locul unui sos BBQ.
Ingrediente – roșii saute și ardei Carolina Reaper.
Dracula’s Breath – Un sos fermentat foarte iute ce conține doar ingrediente naturale.
Ingrediente – 100% ardei Carolina Reaper.
Mai facem sosuri și din alte soiuri de ardei iute, cum ar fi ardeiul Fatalii (între 125 000 și 325 000 de unități Scoville) și ardeiul Habanero Lemon (între 200 000 și 350 000 de unități Scoville), dar din păcate nu le avem pe stoc acum.
Sweet and Spicy Fatalii – Un sos bun pentru salată sau carne de pasăre.
Ingediente – morcovi, miere și ardei Fatalii.
Sweet Habanero – Un sos făcut din ardeii Lemon Habanero.
Ingrediente – morcovi, miere, lămâie, tumeric si ardei Lemon Habanero.
Mai producem și o pudră, ca și condiment:
Dipit Dust – O pudră care se poate folosi ca și condiment.
Ingrediente – boia de ardei dulce și ardei Carolina Reaper deshidratat.
În viitorul apropiat vom produce și alte tipuri de sosuri, așa ca stați pe aproape!
Deocamdată produsele noastre pot fi comandate de pe site-ul nostru, dar pe viitor vrem sa le introducem și în marile magazine din România!
Mai multe detalii: https://www.facebook.com/dipitsauce23 sau http://dipitsauce.com/ sau https://www.instagram.com/dipitsauce/
Advertorial! CH: 11312
Trimite articolul
XFoarte reusit site-ul……..
http://dipitsauce.com/index.php?route=information/information&information_id=4