Care este varianta corectă și care a fost rezultatul celor două moduri de gândire? Află în continuare, parcurgând articolul, și apoi decide și tu, în deplină cunoștință de cauză, cum să faci pentru a-ți proteja cât mai bine bunurile și mai ales pe cei dragi!
Familia “Do it yourself”
În ultimii ani, mai ales de când cu pandemia de coronavirus, o abordare de tipul “Do it yourself” (DIY) este recomandată, pentru a evita intrarea în contact cu un număr mare de persoane străine. Deși, în general, o astfel de soluție este de apreciat, ea nu se potrivește și când vine vorba despre activități mai complexe sau care necesită un know-how avansat, cum ar fi montajul camerelor de supraveghere.
[eadvert]
Tocmai de aceea, capul familiei s-a chinuit mult și a comis câteva greșeli de începător: a montat camere de interior la exterior, iar acestea, neavând carcasă de protecție împotriva intemperiilor, au început să funcționeze defectuos după prima ploaie. De asemenea, ele au fost instalate greșit, surprinzând inclusiv imagini de pe proprietățile vecine, o faptă care intră sub incidență penală.
Nu în ultimul rând, această grijă exagerată de a nu cheltui în plus s-a reflectat nu doar în alegerea de a renunța la montajul camerelor de supraveghere, ci și în calitatea mai slabă a dispozitivelor achiziționate.
Familia “Apelăm la montaj camere supraveghere“
În schimb, familia care a apelat la montajul camerelor de supraveghere nu a întâmpinat, așa cum era de așteptat, nicio problemă. Având o experiență îndelungată, profesioniștii chemați la fața locului, de la magazinul online Shop-Security.ro, de unde au fost și cumpărate echipamentele propriu-zise, le-au instalat “ca la carte”.
Astfel, s-au evitat atât greșelile enumerate mai sus, cât și altele frecvente: nu au existat unghiuri moarte, adică zone care să nu apară în nicio imagine, și nici situații în care cadrele să se dubleze, adică două camere să înregistreze același lucru.
În concluzie, răspunsul la întrebarea “Cum e mai bine să procedez?” este unul evident. Dacă ai decis să achiziționezi sisteme de securitate AV pentru proprietatea ta, indiferent că vorbim despre un apartament, o casă, o clădire de birouri, un teren, o parcare etc., nu te sfii să plătești și pentru montaj, mai ales că vorbim despre un cost aproape derizoriu, de câteva zeci sau maximum câteva sute de lei per cameră.
Numai așa, eficiența echipamentelor va fi garantată, iar acestea vor fi ferite de probleme. Până la urmă, când vine vorba despre lucruri sau persoane atât de valoroase, la propriu și la figurat, nu este recomandat să faci rabat la nimic, de dragul economisirii unor sume nesemnificative.
Ce spui, te-am convins să iei o decizie bună pentru tine și cei dragi, atât pe termen scurt, cât și pe termen mediu și lung?
Advertorial CH19101
Citiți principiile noastre de moderare aici!