Copiii pe care i-a îndrumat sunt, mulți dintre ei, oameni de succes la universități din străinătate. Dacian Palladi are un orizont larg prin pozițiile pe care le-a ocupat. E, probabil, cea mai autorizată personalitate din Bihor să-și exprime poziția în ceea ce privește debutul anului școlar. La bază jurist, absolvent al Facultății de Drept, promoția 1991, Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. De mai bine de 28 de ani, consultant în afaceri și management. Expertiză în managementul general al companiilor, managementul schimbării, managementul inovației și psihologia consumatorilor. Pentru o vreme, Directorul Fondului Proprietății de Stat Bihor, și Administratorul Public al Municipiului Oradea. Și nu în ultuimul rând: tatăl a doi copii. Iată care e opinia sa despre scenariile lansate de Președinte în ceea ce privește debutul anului școlar: „Nu spun că sunt decizii ușoare, cele presupuse de începerea anului de învățământ pre-universitar 2020 – 2021.Știu însă, că atunci când este vorba de riscuri cât privește starea de sănătate a copiilor și a familiilor acestora, decizia ultimă trebuie a fi recunoscută ca aparținând părinților și nicidecum statului. Într-o excepțională situație medicală, statul trebuie a asigura și a recunoaște părinților OPȚIUNEA de a-și educa copiii în condiții de siguranță DE EI acceptate.
Altcumva…e altceva…; DICTATURĂ (ei uite că mi-a scăpat).
Nu poți să decizi tu pentru alții, când toate MĂSURĂTORILE (?!) le faci TU…stat…
Putem discuta și nuanța cât vreți. Copilul NU este al statului; nu este al Comitetelor Județene pentru Situații de Urgență. Ați înnebunit?
Și da, președintele nu are copii, iar ”ai lui” sunt în Germania…
În schimb are foarte multă putere…în România…Să ne rugăm pentru el”, e comentariul lui Dacian Palladi.
[eadvert]
Klaus Iohannis: Școala începe pe 14 septembrie. Restricții aplicate după trei scenarii
Trimite articolul
XPoporul este compus din mai mulți imdivizi și este indivizibil.
Toți au drepturi egale, nici de stânga nici de dreapta.
De-a dreptul.
Omu are derapaje grave (cei care-l cunosc stiu foarte bine). Si-o terminat conservele, asta inteleg din articol.
Foarte destept fomistu’ asta de palladi……Sigur si presedintele moare dupa “reactiile” lui….
-
Da, da, sigur, cum să nu, iar noi, prostimea, ,,murim,, după președintele tau!
-
Nu este presedintele “meu”. Este al nostru.Daca esti cetatean roman,este si al tau.
-
Ba e al vostru, al prostilor care l-ati votat pe arogantul asta penibil !
-
Da. Pentru cei ca tine,Dragnea ar fii un presedinte bun.
-
-
-
Pai nu era in autoizolare acasa cu provizii pentru ani de zile, ca ii era frica de apocalipsa? Ce ne mai place chestia asta, cand e despre a primi spunem repede ca copilul e al statului si statul trebuie sa-i ofere, sa-i dea etc, cand e sa respectam ceva spunem ca acel copil este al meu si fac ce vreau cu el. Un copil crescut intr-o societate si care beneficiaza de acea societate este automat si al societatii (adica al tututor din societate), toata societate are obligatia de a-i oferi cadrul cel mai ideal de dezvoltare astfel incat la maturitate sa serveasca societatii. Pe principiul domnului avem urmatoarele aspecte negative in societatea noastra: copii orfani ai nimanui ( intr-un stat dezvoltat, acestia sunt ai societatii, iar societate se zbate pentru ei ca pentru cei care nu sunt orfani), facultati care formeaza in contradictie cu nevoile din societate pe principiul ca copilul face ce vrea si nu ce se cere in societate, Noi suntem datorita cadrului social care ne-a facilitat venirea pe lume respectiv existenta, daca noi nu apartinem societatii atunci nu apartinem nici familiei in care ne-am nascut si in care ne-am format, e acelasi principiu dar la alta scara. Ahh iar legat de decizia parintilor, daca ar fi dupa 90% dintre acestia copiii nu ar mai face scoala deloc, deci lasati oamenii care sunt platiti pentru acest lucru sa decida cine merge la scoala, si ce anume se invata la scoala.
fraierul asta de ce nu isi face scoala privata sau de ce nu isi da copiii la o scoala privata?
Bineinteles ca orice parinte are dreptul sa isi duca copiii la scoala sau nu.
Co-nationalii nostri rromi pun in practica aceasta optiune de a nu-si duce copiii la scoala, asa ca insul asta poate opta la fel.
Pana la urma de cata scoala ai nevoie cand ai in casa un geniu ca el care se pricepe la toate ?! Nu a facut in viata lui nimic altceva decat sa dea din gura si norocul lui a fost ca a gasit prosti sa il asculte si mai ales sa plateasca ca sa il asculte !
ha de la f*ta mama de la Binsii , bine vor iesi …, haleo praleo baftalone
ghinghii? ghinghiesti? ptfui pah tini di la Binsii