Astfel, în Piața Cetate cartofii noi se vând cu 5 – 6 lei kilogramul, varza crudă costă 3 lei/kilogram, iar dovleceii – 5 lei/kilogramul sau 2 lei bucata. Micii producători cer între 2 lei și 2,50 de lei pe căpățâna de salată verde. Castraveții se vând cu 4 lei kilogramul, ardeii cu 8 lei kilogramul, iar roșiile au prețuri cuprinse între 8 și 10 lei/kilogramul. Ceapa verde costă 1,50 de lei legătura, iar ridichile – 2 lei legătura. A apărut și fasolea verde. Prețurile cerute de piețari pe kilogram variată între 10 și 14 lei.
[eadvert]
Dintre fructe, cele mai căutate în această perioadă sunt căpșunile și cireșele. Dacă prețul kilogramului de căpșuni s-a stabilizat la 7 lei, cireșele încă se vând cu 15 – 20 de lei kilogramul.
Cei care doresc să-și pună rădaduri au de unde alege din Piața Cetate. Producătorii cer de la 50 de bani în sus pe un răsad de roșie, ardei, vânătă, gulie, castravete, dovlecel sau alte legume. Prețul este negociabil în funcție de cantitatea, soiul și mărimea răsadului.
Trimite articolul
XPe mâini bune facem fonduri.
Cand se va reface Piata Cetate? Sunt obligati sa o refaca, dar pt Bolovan nu exista nici o lege pe care el sa o respecte, nimic nu-l poate obliga pe el.
Sustineti producatorii locali !