ADC este construită de o echipă tânără, profesionistă și energică, cu o vastă experiență colectivă pe piață.
[eadvert]
Echipa de profesioniști de la ADC se ocupă de distribuția de produse, elaborarea soluțiilor tehnice, asistența la implementare, configurare, commisioning și punere în funcțiune, dar și suport tehnic post implementare.
Serviciile lor sunt adresate în special instalatorilor și dezvoltatorilor de proiecte. Pot oferi soluții atât pentru proiecte mici rezidențiale cât și pentru companii care doresc să înstaleze centrale fotovoltaice pentru consum propriu sau pentru producția de energie verde.
Workshop-uri pentru instalatori
Inaugurarea oficială a showroom-ului a avut loc în data de 3 august. Timp de două zile, cei peste 70 de participanți au avut parte de diferite programe, atât pe partea de comercial, cât si pe partea de tehnic.
„În ultimii ani piața de sisteme regenerabile a cunoscut o creștere foarte mare. Odată cu asta și producătorii de echipamente au răspuns investind mult în dezvoltare și venind către clienți cu echipamente noi. Prin urmare, e important ca instalatorii să fie la curent cu specificațiile produselor, să știe capabilitățile dar și limitările echipamentelor și să cunoască trendurile din piață. Ne doream de mult să avem un loc unde să putem organiza workshop-uri periodice pentru instalatori, unde ei să poată vedea și lucra cu produsele înainte de a le instala la beneficiari. Vom incerca să ținem astfel de evenimente cel puțin o dată pe trimestru“, spune Marian Magda – inginer șef divizia de regenerabile ADC.
Despre importanța acestor workshop-uri am discutat și cu instalatorii prezenți la eveniment. Mihai Adrian Ștef, CEO-ul SES (Smart Electrical Solutions) din Satu Mare, spune că pe lângă clienții noi pe care firmele doresc să îi atragă, este foarte important suportul tehnic pe care un instalator trebuie să îl învețe atât înainte de montarea sistemelor fotovoltaice, cât și după.
„Am dorit foarte mult să venim la acest curs. Este o oportunitate pe care piața energiei regenerabile a oferit-o, și dorim să o fructificăm pe termen lung. De aceea cred că este importantă relația pe care o ai cu clientul și după ce s-a terminat instalarea sistemelor fotovoltaice. Este foarte important să avem toate cunoștințele necesare pentru a oferi suportul tehnic necesar și consider că este de bun augur acest workshop pentru că, pe lângă relația foarte bună pe care o avem cu cei de la ADC, mă bucur că sunt concentrați pe a putea oferi instalatorilor acest suport tehnic și cursurile necesare“, spune CEO-ul SES.
Potrivit specialiștilor, în momentul de față, județul nostru se află în topul județelor din România care au ales energia verde. Firmele din Bihor au fost printre primele care au văzut aceste oportunități și au investit în energia regenerabilă.
„Cei de la ADC au avut viziune în 2021 când au pornit acest proiect. Au investit, în primul rând în oameni, în echipă, care este cel mai dificil lucru pe care poți să îl faci pentru că sistemele fotovoltaice nu sunt simple aparate pe care le bagi în priză și le pui în funcțiune. Trebuie să ai oameni specializați care să știe să pună corect un sistem în funcțiune și să știe să ofere suportul tehnic ulterior funcționării acestuia“, spune Adrian Paraschiv, country manager Photomate.
Suport de la A la Z
Cei care vor ajunge în show room-ul ADC vor putea beneficia de soluții practice și precise în distribuția de energie verde, vor putea vedea și testa produsele expuse și vor putea primi oferte personalizate adaptate în funcție de nevoile fiecăruia. Pe lângă tot suportul de care are nevoie, clientul va primi și consiliere atunci când vine vorba de finanțări.
„Noi ne ocupăm de tot ce ține de partea de finanțare atât pentru distribuitor, cât și pentru instalator acolo unde este cazul. Concret, traducem nevoile clienților, în special a persoanelor juridice, dar putem să ajutăm și persoanele fizice. Facem analiza, în primul rând pe optimizarea indicatorilor financiari ai firmei, astfel încât compania să poată accesa o finanțare la cele mai bune costuri. Ne place să spunem că suntem prietenii băncilor atunci când le ducem clienți, și devenim dușmanii băncilor atunci când îi învățăm pe clienți și îi educăm financiar. Un client educat financiar știe să-și organizeze veniturile și să și le programeze, astfel încât să poată să respecte înțelegerea cu banca. Astfel, are șanse mult mai mici să ajungă la întârzieri de plată“, declară Răzvan Cheregi, CEO LionFIN.
Scurt istoric
ADC a prins viață în 2020, cu activitatea de bază distribuție de IT&C. Din 2021, firma a început zona de energie regenerabilă, prin distribuția de produse, suport tehnic pentru instalatori și proiectare pe zona de fotovoltaice și electrice, soluții industriale cât și dezvoltarea de parcuri de producție.
Dacă în primul an, firma avea 3 angajați, în 2022, grupul ADC a ajuns la peste 100 de angajați, având o cifră de afaceri de 60 de milioane de euro.
Sediul central al ADC se află în Oradea, dar clienții îi pot vizita și la birourile din București și Praga. De asemenea, în parteneriat cu Huawei, divizia de digital power și Photomate, ADC s-a extins și în Ungaria, Slovacia și Cehia. Din punct de vedere logistic, ADC deține depozite în București, Oradea, Budapesta și Praga.
Advertorial CH 19761
Trimite articolul
XBună,o echipă profesionistă ,recomand cu încredere.