Evenimentul va avea loc la sediul Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării, precum și la Departamentul de Științe Politice și Științele Comunicării.
„Nu mai puțin de 50 de specialiști din domeniul comunicării de masă: universitari, istorici ai presei și gazetari au răspuns prezent invitației noastre. Ei vin, de la: Chișinău, București, Cluj-Napoca, Timișoara, Pitești, Arad, Buzău și Galați, la Oradea sau urmează să se conecteze online, pentru a participa la una sau mai multe din cele cinci secțiuni ale Conferinței”, explică conf. univ. dr. habil. Florin Ardelean, unul din organizatorii evenimentului științific.
„Ne bucură solidaritatea de breaslă și parteneriatul pe care îl avem cu instituțiile media din Oradea și îi invităm să ne fie alături pe toți cei interesați de acest eveniment”, a adăugat lectorul universitar și jurnalistul Ioan Laza, unul din „părinții fondatori” ai seriei de conferințe orădene dedicate presei și istoriei acesteia.
Partenerii tradiționali ai seriei de conferințe „Mass-media în postcomunism” sunt Asociația Română de Istorie a Presei – Filiala Crișana, Muzeul Țării Crișurilor – Complexul Muzeal, D & C Oradea și Asociația „Țara Celor Trei Crișuri”.
Programul conferinței:
Citiți principiile noastre de moderare aici!