Chef Tiberius vă invită să participaţi la cursurile de gătit, organizate la Centrul de Artă Culinară Oradea.
Tiberius Szappanos a urmat şcoala de management culinar din Salzburg (Austria), unde şi-a rafinat cunoştinţele „fine-dining”. Cu o experienţă vastă în gastronomia din întreaga lume, având la activ angajamente la Londra, Budapesta, Viena, Limassol, Koln, Amsterdam, Istanbul sau Tbilisi, Chef Tiberius aduce cu sine ideea de „fine-dining” – un concept ce presupune o experienţă culinară deosebită, atât în privinţa calităţii preparatelor, cât şi a design-ului acestora, totul fiind realizat în zodia serviciilor culinare ireproşabile.
Chef Tiberius este adeptul preparatelor culinare cât mai sănătoase şi, implicit,cât mai naturale.
“Învaţă să găteşti reţete simple, rapide şi extrem de sănătoase” – este îndemnul pe care Chef Tiberius îl adresează tuturor şi pe care îl poate urma oricine.
Iată cum Chef Tiberius îţi poate împărtăşi din vastele sale cunoştinţe culinare prin intermediul mai multor cursuri personalizate, adaptate nevoilor tale, de la Centrul de Artă Culinară Oradea:
Cursuri de gătit pentru gospodine, amatori şi pasionaţi de gastronomie
Pentru pasionaţi, amatori, cunoscători sau doar admiratori ai gastronomiei, cursurile culinare îndeamnă la clipe de bine.
Chef Tiberius este creatorul fiecărei experienţe gourmet ce dezvăluie tehnicile şi trucurile profesioniştilor din bucătărie. Cu fiecare curs urmat veţi dobândi noi tehnici – clasice sau moderne – precum şi trucuri ale profesioniştilor din domeniu. Aspect important, meniurile realizate la cursurile de la Centrul de Artă Culinară ţin cont de bucătăria de sezon şi folosesc ingrediente proaspete, furnizate de producători locali.
Cursuri de gătit pentru copii
Implicareacopiilor în secretele gătitului din bucătăria familiei contribuie benefic la dezvoltarea lor. Este un mod de a fi creativ, inspiră curiozitatea și gândirea copiilor, sunt distractive și, totodată, îi ajută foarte mult pe copii să învețe, stimulându-le atenţia şi creativitatea.
Chef Tiberius îi învață pe cei mici cum este pregătită mâncarea și cum alimentele pe care le consumă şi felul în care acestea sunt preparatele influenţează sănătatea.
Culinary Team (Cooking) Building, pentru firme/corporaţii
Realizezi că cei din departamentul tău merită o recompensă pentru un obiectiv atins. Sau, pur și simplu, simțiți nevoia de a vă cunoaște mai bine, pentru ca şi rezultatele colectivului să crească. Indiferent care sunt motivaţiile, cursurile lui Chef Tiberius sunt un instrument eficient, imediat și bine organizat la care poţi apelafără ezitare atunci când echipa ta dă în clocot!
Contact:
Centrul de Artă Culinară Oradea
Str. Nufărului nr. 128, et. 2 (în incinta Hotel Sky)
Tel: 0727-339-970 (Chef Tiberius)
Facebook/Chef Tiberius – Culinary Marketing
Citiți principiile noastre de moderare aici!