„Din cauza întârzierilor plăților pentru compensare, furnizorii au mari rețineri în a încheia contracte cu societățile de termoficare. Nu suntem vreo excepție. Situația stocurilor insuficiente de gaz e generalizată la toate CET-urile din țară”, spune directorul comercial Dan Crețu. Conform acestuia, e de așteptat ca Guvernul să intervină cu modificarea legislativă, care va permite completarea rezervelor.
[eadvert]
Trimite articolul
Xasa e cand te hazardezi sa inchizi si alte surse de alimentare cu energie/caldura. ma intreb daca pnlistii, care tot inchid termocentrale, nu sunt de fapt, coloana a 5-a a kgb-ului!
-
Vorbești de parca la Oradea ar fi fost vreo centrala state of the art și au venit unii sa o închidă.
Nici o problema, oradenii vor plati oricat e necesar. Oradeanul e educat , intelege cand e vorba de dezvoltare. Va plati si de 10 ori pretul actual fara sa comenteze, doar au cel mai modern CET din tara. Dezvoltarea cere sacrificii, dar beneficiile sunt pe masura. Santierele nu pot fi oprite ca sa aruncam bani pe subventii inutile, asa ca Oradea va plati cu cea mai mare placere indiferent cat va costa gazul.
-
tu prietene ce fumezi sau de natura esti asa..?
din salarul minim cat are cetateanul de rind din Oradea crezi ca…te inseli amarnic
Începe sãrmanologia.
CET ar trebui desființat treptat și trecerea la încălzire cu apa geotermala care este cea mai eficienta. Daca in locul modernizării cet se investeau banii in încălzirea cu apa geotermala azi eram cei mai eficienți.
Stingeţi lumina, opriţi căldura, mâncaţi insecte!
-
Ești doar proasta