Cel mai complex eveniment gastronomic din Romania –
Bucharest Food Festival va avea loc in perioada 21-24
mai 2009.
Pe o suprafata amenajata de 5 000 de metri patrati, in
zona parcarii mall-ului Baneasa, se va desfasura cea
mai mare sarbatoare culinara a Bucurestiului.
Sunt reuniti aici peste 70 de producatori autohtoni din
asociatii precum Piata Taraneasca, Bio Romania, dar si
producatori traditionali individuali din apreciate zone
in ceea ce priveste mancarea traditionala. Vor fi
prezenti si importatori directi ai apreciatelor produse
din Sicilia cu uleiuri de masline, sortimente de ton,
vinuri apreciate, dulciuri, dar si produse din Franta
si alte regiuni ale Italiei.
In aceste zile publicul vizitator va avea posibilitatea
de a alege la preturi modice din meniul a 10
restaurante, adica peste 90 de feluri de mancare.
Spectacolul culinar va fi intregit de demonstratiile
maestrilor culinari invitati sa-si dea masura
talentului lor.
Gazda evenimentului Horia Virlan – emisiunea
“Cireasa de pe tort”- va intretine
atmosfera, va impartasi din secretele sale si va face
concursuri cu publicul.
Tombola evenimentului, organizata pe baza biletului de
intrare, va ofera posibilitatea de a castiga bilete de
avion in Europa la manifestari similare, aparatura
electocasnica de la partenerii evenimentulti – Franke,
Tefal, Kenwood, mirodenii de la Kamis, tabere pentru
copii, ghiduri si carti de bucate.
Cea mai mare fasole cu ciolan afumat va fi pregatita de
o echipa de specialisti si degustata de publicul
prezent sambata 23 mai, iar duminica 24 mai, cel mai
mare bors de peste-reteta traditionala –va fi
savurata de toti participantii la eveniment.
Jurnalul de Bucatarie va organiza o serie de work
shop-uri sub titlul “550 de ani de gastronomie pe
malurile Dambovitei-de la bulzul lui Bucur, la
burger-ul lui Bill”
Luati parte la la singurul eveniment plin de savoare si
gust bun din Bucuresti!
Mai multe informatii pe www.bucharestfoodfestival.ro
sau la office@morevents.ro
Citiți principiile noastre de moderare aici!