Peste 5.000 de copii au ales să frecventeze în acest an activitățile Palatului Copiilor din Oradea. Aceștia merg permanent la cercurile desfășurate în cadrul instituției. Varietatea de activități organizate la Palatul Copiilor este foarte mare. Acestea se derulează în domenii precum: științific (protecția mediului, ecologie, cultură și civilizație engleză, ecoturism, etnografie și folclor), tehnico-aplicativ (operare și programare pe calculator, informatică, karting, design vestimentar, fotocineclub), cultural-artistic (pictură/ pictură pe sticlă, modelaj-sculptură, dans popular, instrumente muzicale tradiționale – pian, fluier, saxofon, trompetă, instrumente de percuție, orchestră populară/ taraf, estradă, muzică ușoară vocală și instrumentală, canto clasic, popular și teatru). Cercurile de gimnastică ritmică și gimnastică aerobică, cele de dans modern și contemporan, respectiv cele de karate au de asemenea foarte mulți adepți.
Puși în valoare
Palatul Copiilor și Elevilor din Oradea coordonează, monitorizează și evaluează activitatea Cluburilor Copiilor din Aleșd, Beiuș, Marghita, Salonta și Ștei.
[eadvert]
Marele avantaj al Palatului Copiilor din Oradea este că se adresează întregii mase de copii. Astfel, nu este nevoie de posibilități materiale deosebite pentru a frecventa activitățile de aici. Faptul este benefic și permite oricărui copil să se implice în proiectele de la Palat.
„Palatul Copiilor Oradea este o instituție de învățământ care organizează activități de educație nonformală, specifice timpului liber, urmărind aprofundarea și completarea cunoștințelor însușite în învățământul formal, dezvoltarea aptitudinilor potrivit vocației și opțiunii copiilor, prin activități specifice de cerc, atelier sau laborator. Aici copiii și tinerii sunt puși în valoare, apreciați cum se cuvine și premiați pe măsura eforturilor și rezultatelor obținute. Ne bucurăm să fim apreciați de comunitate. Calitatea activităților care se desfășoară aici este foarte bună, educația se face cu dragoste, profesorii noștri sunt foarte implicați și devotați”, a declarat Nicolae Ioan Avram, directorul instituției.
Citiți principiile noastre de moderare aici!