Aceasta oferă, de asemenea, servicii inovatoare ce sprijină afacerile și servicii digitale de mobilitate. Ca o completare a acestor servicii au apărut ghidurile de călătorie, cele pentru hoteluri și restaurante, dar și hărțile și atlasele rutiere. Grupul Michelin și-a început activitatea în România în august 2001. În prezent, Michelin are în România peste 4400 de angajați, 3 fabrici, 2 la Zalău și una la Florești, o rețea comercială și un centru de servicii partajate. Începând cu anul 2018, Bucureștiul a devenit centru de coordonare a regiunii Europa Centrală (20 țări).
Michelin consideră că respectul este temelia tuturor relațiilor, astfel că activitatea companiei în toți acești ani a gravitat și gravitează în jurului acestei valori: respect pentru oameni, clienți, acționari, mediu și fapte.
Din respect pentru oamenii care decid să fie parte din companie Michelin oferă stabilitate. Azi, în acest context, nevoia de stabilitate e din ce în ce mai prezentă în noi, iar Michelin poate acoperi această nevoie, atât din punct de vedere financiar, cât și sanitar.
Tot din respect față de angajați, Michelin încurajează și asigură resursele necesare pentru ca ei să își poată dezvolta un parcurs de carieră în linie cu obiectivele și competențele lor. Un inginer de proces își poate continua cariera în centrul de servicii, un român poate ocupa un post de manager în Germania sau o femeie poate prelua o poziție de director de uzină. La Michelin îți poți construi o carieră în funcţie de interesele şi abilităţile tale. Diversitatea domeniilor de activitate și a posturilor pe care compania le are în Europa Centrală permite construirea de parcursuri de carieră inedite. Există instrumentele necesare pentru a identifica talentele și pentru a ajuta angajații să își împlinească potențialul profesional. Vreți să porniți la drum din vânzări? Mâine puteți profesa în aprovizionare, comunicare, HR sau în orice alt domeniu care se potrivește profilului, abilităților și dorințelor dumneavoastră.
Din respect față de clienți, în această perioadă atipică, care necesită foarte multă flexibilitate și adaptare la schimbare, cei de la Michelin au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-și continua activitatea și a răspunde nevoilor acestora. La uzină a fost impus un nou orar, au fost aplicate noi proceduri de lucru care să includă și munca de acasă pentru unii angajați, s-au implementat toate măsurile de siguranță și sănătate impuse de legislație și de protocolul intern al companiei tocmai pentru ca activitatea acesteia să nu sufere mari modificări.
Puteți povesti mai multe despre valori, mediul de lucru și joburile disponibile la Michelin la Târgul de Cariere Oradea online. Reprezentanții companiei sunt nerăbdători să vă cunoască, pregătiți să vă răspundă la întrebări, tot ce trebuie să faceți e să intrați pe targuldecariere.ro și să dați click pe Oradea.
Posibilitățile de dezvoltare a carierei în compania internațională Michelin sunt nenumărate și accesibile tuturor angajaților. Noi le oferim participanților la târg oportunitatea de a lucra alături de noi, într-o uzină în pas cu vremurile, aliniată la tehnologia din zilele noastre și la procesele și procedurile internaționale.
Îi încurajăm pe toți cei prezenți la eveniment să fie îndrăzneți și să intre în legătură cu reprezentanții companiei noastre. Să pună întrebări despre o posibilă carieră în Michelin, despre companie, echipă, mediul de lucru, posibilitățile de învățare și creștere și să fie deschiși să răspundă la întrebările colegilor noștri prezentându-și cu încredere experiența, spune Cristian Lazăr, Director Resurse Umane, Platforma Industrială Michelin Zalău.
Din 23 aprilie, Târgul de Cariere Oradea online, te așteaptă la dialog cu companiile participante, printre care se numără și Michelin Zalău.
Advertorial! CH: 12477
[eadvert]
Citiți principiile noastre de moderare aici!