Beneficiarii campaniei ar urma să fie copii din județul nostru care s-au născut și trăiesc în familii cu condiții materiale modeste, în zone defavorizate și nu dispun de nici un echipament IT conectat la Internet, pentru a avea acces la platformele și aplicațiile online.
Apelul se adresează întreprinzătorilor bihoreni.
„În aceste vremuri dificile, excepționale, avem nevoie de Oameni Exceptionali! Noi, Federația Patronilor Bihor, am luat poziție si am trimis Guvernului României un Manifest pentru susținerea mediului de afaceri. Împreună cu AFB, CCI Bihor și CLIMM Oradea, am trimis către BNR un apel de sprijin pentru mediul economic, prin intermediul sistemului bancar din România. Am cerut sprijin Parlamentului României printr-o Scrisoare deschisă, adresată personal, fiecărui parlamentar reprezentant al județului Bihor. Vom cere Consiliului Local Oradea și Consiliului Județean Bihor o revizuire a politicii bugetare și fiscale aferente anului 2020, în vederea implementării de măsuri pentru sprijinirea economiei locale și a educației”, explică Dinu Meșter, președintele FPB.
Toate aceste acțiuni promovate de mediul de afaceri din Bihor sunt justificate de convingerea că „alături de sănătate, trebuie să ne concentrăm, în egală măsură, în aceste momente excepționale, pe economia locală și pe educație. Am cerut și vom cere sprijin celor mai puternici decât noi, însă, în egală măsură, vom oferi sprijin celor mai puțin puternici și norocoși decât noi”, spune președintele FPB. Apelul pentru dreptul la educație la distanță e lansat pentru toți copiii din județul Bihor!
„Lansăm acest apel către toți întreprinzătorii, către toți oamenii excepționali din județul Bihor, care doresc să ni se alăture și să susțină dreptul la educație la distanță pentru cât mai mulți copii din județul nostru, care s-au născut și trăiesc în familii cu condiții materiale modeste, în zone defavorizate și nu dispun de nici un echipament IT conectat la Internet, pentru a avea acces la platformele și aplicațiile online recomandate profesorilor de către Ministerul Educației, pentru a nu întrerupe activitatea educațională. Avem deschis, în acest sens, un cont bancar IBAN: RO95 BTRL RONC RT00 E884 4407, la Banca Transilvania Oradea, pe numele Federația Patronilor Bihor, în care putem primi donații și contribuții pentru acest proiect. Ne asumăm să transmitem tuturor participanților la această acțiune un raport detaliat al acestui proiect social-umanitar, deoarece noi, Federația Patronilor Bihor 2020, credem în transparentă totală”, e mesajul mediului de afaceri bihorean.
Trimite articolul
Xserios, trebuie sa dati detalii mai multe altfel pare o hotie:
1. La ce fel de echipamente va ganditi?
2. De unde le achizitionatie?
3. Cine le proceseaza?
4. Cum va asigurati ca oamenii aia vor avea acess perpetuu la internet(ca doar ‘internetul’ nu-l iei odata si gata)
5. Cum va ganditi sa chiar le faceti utile odata predate? adica copiii aia habar nu au ce e ala un calculator sau tableta sau telefon ce vreti sa le dati.
si altele. exemplele nu sunt numerotate in ordinea importantei. Dar sunteti asociatie privat, nu va comportati ca statul cand cica au dotat cu laboratoare it toate scolile din sate. Adica au importat aparatele si le-au aruncat in scoli sa se spele directorii pe cap cu ele. Si acum dupa 10 ani putrezesc prin magazii nepornite.
Cum spuneam – un pic mai clar, mai detaliat, mai transparent cum s-ar spune. Ca e o problema chiar importanta cea propusa.