Suprafața de teren pe care se va implementa acest proiect este de 3000 mp. Această suprafață face parte dintr-o zonă VS – zonă de spații verzi cu caracter sportiv (respectiv parcul dintre Ștrandul Ioșia și Sala Sporturilor). Procentul de ocupare realizat pe parcela de 3000 mp este de 28%, iar procentul de ocupare din zona VS este de maxim 10%.
[eadvert]
„Un proiect care va aduce plusvaloare zonei Ioșia, dar în primul rând un beneficiu extraordinar copiilor din comunitate, este bazinul didactic de înot care se va construi pe str. Alexandru Cazaban. Astfel, toți copiii care locuiesc în apropierea acestei zone, și nu numai, vor avea un acces mult mai facil la un sport nautic frumos și care duce la o dezvoltare armonioasă. În cadrul ședinței CMUAT, firma de proiectare PROEXCO a solicitat aviz Arhitect Șef pentru construirea bazinului de înot didactic pe str. Alexandru Cazaban nr. 47 A, proiect tip al Ministerului Dezvoltării, proiectarea și execuția fiind realizate prin Compania Națională de Investiții”, transmite viceprimarul Arina Moș.
Pentru realizarea acestei investiții a fost elaborată o documentație de urbanism de tip PUD aprobată prin HCL nr. 498/2020.
Trimite articolul
XIdeal ar fi cate un bazin in fiecare cartier ca sa nu supraaglomeram bazinul olimpic.
In sfarsit un proiect util ! Cum bine a scris cineva mai sus, ar fi nevoie de mai multe astfel de bazine (olimpice) in oras, cererea este foarte mare !
Super!!!
Și ct credeți că vor plăti copiii ăia ? Și cu botniță îaninte de bazin dar și vor plăti minim 150 lei fără abonament . Doar nu vă închipuiți că-i totul de gratis
-
Dar de ce crezi ca ar trebui sa fie gratis ???