Scopul acestor teste este evaluarea viabilității structurii, analizată sub următoarele aspecte: rezistența și stabilitatea structurii, comportamentul elastic și conformitatea cu prevederile de calcul din proiect.
Testarea statică s-a realizat cu ajutorul a șase vehicule de mare tonaj, poziționate pe inelul central, fiecare având o greutate variabilă între 19,5 tone și 32,5 tone. Pasajul suprateran este construit deasupra sensului giratoriu amplasat pe DN1, având o lungime totală de 1.043 metri.
„Proiectul include și construirea unui drum colector de 2,2 km, amplasat pe partea dreaptă a drumului național, care se intersectează cu girația proiectată a drumului de legătură Centura Oradea – Autostrada A3 Biharia-Borș. De asemenea, se realizează un drum de acces la Centrul Intermodal, cu o lungime de 665 m, pornind de la intersecția cu drumul colector până la viitorul acces în Centrul de Transport Intermodal”, a se arată într-un comunicat al Primăriei Oradea.
Lucrările sunt executate de asocierea formată din Freyrom SA (lider de asociere), Procons Group SRL și Construcții Erbașu SA. Valoarea totală a investiției este de 53.736.466 lei (fără TVA), cu un termen de execuție de 20 de luni.
Trimite articolul
XCam usoare camioanele…in “viata reala” cat cantaresc cele supraincarcate? 40… 50 tone? Ca la Braila , se strica numa’ sensul pe care merg camianele incarcate cu piatra, pe sensul opus totul OK….
-
unde ai vazut camion incarcat cu 40-50 de tone?
il aduceti iara pe Ciuca sa-l inaugureze ?
-
Lasa ca vine sprancenatul sa taie pamblica, la cel mai inutil(util pt banii din gasca), inutil pasaj. Vine cu Rares, Ciuca, si marioneta de Birta, dar noi votam dezvoltarea, eu vreau dezvoltare
ce rast are acest pod pt ce lau facut ca si pasajul din centru civic blocaj pe magheru din ambele sensuri
-
Costa bani la partid, efect zero in trafic