Te-ai întrebat vreodată care sunt blocajele de comunicare pe care le ai cu partenerul sau soțul, soția, copiii sau chiar cu șeful tău? Te-ai întrebat vreodată dacă ești responsabil/ă pentru modul diferit în care s-a înțeles ceea ce vroiai să spui?
Vreau NLP România, Universitatea Agora și Incubator 107 Oradea și-au unit forțele pentru organizarea a unui nou atelier caritabil.
Acesta va avea loc sâmbătă, 23 ianuarie, între orele 10:00-14:00, şi are ca scop îmbunătățirea relațiilor personale, oferirea de noi informații, dacă este cazul, şi acela de a dărui. Atelierele vor fi ţinute de Ana şi Marius Cernea.
Mituri
„Relațiile nu pot să existe într-un loc în care nu există nimic, ca într-un vid. Relațiile există între cel puțin două ființe umane emoționale care aduc propriile lor experiențe din trecutul lor, istoria lor personală și așteptările pe care le au de la ceilalți. Două persoane diferite pot fi două niveluri profesionale diferite, iar comunicarea este cea care îi leagă. Vreau să vă spun că această comunicare interpersonală este o abilitate care poate fi învăţată.
Cel mai popular mit despre comunicarea în relații este că atunci când vorbești cu partenerul tău folosind niște automatisme verbale, poți considera că aceasta este comunicare adevărată. Faptul că i te adresezi este, într-adevăr, o formă de comunicare: «Cum sunt copiii ?», «Cum a fost la servici?», «Cum e mama ta ?», dar nu sunteți cu adevărat implicați în comunicarea despre lucrurile importante”, este de părere Ana Cernea – Coach NLP.
Având ca scop îmbunătățirea comunicării interpersonale, în relațiile pe care le aveți, va trebui să faceți mai mult decât o simplă și banală comunicare.
Puteţi să vă îmbunătăţiţi relația chiar acum, prin punerea în practică a unor îndrumări și tehnici de NLP (Programare Neuro-Lingvistică), pe care le vei descoperi la workshopul caritabil „Îmbunătățește-ți comunicarea”, la Universitatea Agora.
Workshop-ul este gratuit, dar participanţii sunt invitaţi să facă donaţii constând în alimente, scutece pentru adulți și alte produse care vor fi donate celor 184 de persoane adulte care locuiesc acum în Casa de la Dumbrava.
În această casă, oamenii sunt îngrijiţi fără niciun ajutor din altă parte decât din ajutoarele pe care le primesc de la persoane mărinimoase.
Citiți principiile noastre de moderare aici!