Veşnic între două drumuri, omul de afaceri, este direct interesat în a folosi cea mai bună infrastructură, fie că e vorba de autostrada cu date – Internetul, fie de cea fizică a căilor de rulare. Abia s-a încheiat evenimentul fanion al Federaţiei Patronilor Bihor, Gala „Top Branduri Bihorene” şi telefonul încrederii (0746-366-750) a şi început să sune.
„Păcat că un eveniment aşa grandios se desfăşoară într-o altă Românie, greu accesibilă”, a precizat o personalitate ce doreşte să-şi păstreze deocamdată anonimatul.Şi are dreptate!
“La Oradea pe calea aerului se ajunge doar din când în când şi doar cu anumite tipuri de mini-aeronave…
Bihorul „beneficiază” de cea mai veche infrastructură pe şine (fostă CFR), neelectrificată…
Iar Drumurile noastre sunt (unele dintre ele) cele mai înguste şi neamenajate din ţară (vezi Drumul florilor – DN76) apt mai degrabă pentru plantaţii de flori sau mici arbuşti sau, mai rău, pentru mici eleştee populate cu peşti. De Autostrada Transilvania nici nu mai vorbim. Prea multe vorbe, prea puţine fapte”, se arată într-un comunicat al Federaţiei Patronilor Bihor. Acesta este motivul pentru care Federaţia Patronilor Bihor va organiza la Oradea conferinţa anuală din domeniul Construcţiilor pe tema: „Drumurile noastre poate…” în luna aprilie 2014. “Aşteptăm ca la această conferinţă să participe şi să anunţe lucruri bune, pentru bihoreni şi nu numai, reprezentanţi ai autorităţilor cu responsabilităţi în modernizarea infrastructurii de transport. De asemenea vom fi onoraţi să avem ca oaspeţi cel puţin o parte dintre următorii miniştri: Viceprimministru, Ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, Ministrul transportului, Ministrul economiei, Ministrul Fondurilor Europene, Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism.Noi le aruncăm mănuşa!Să vedem cine o va ridica…”, spune Ioan Lucian, preşedintele FPB.
Citiți principiile noastre de moderare aici!