Bilanțul cazurilor active din județul Bihor a ajuns vineri la 1.720, în creștere față de ziua precedentă când erau înregistrate doar 1.661. Totodată, incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 din ultimele 14 zile, înregistrate în Oradea, a scăzut la 3.83‰. De joi și până vineri, la nivelul județului Bihor s-au înregistrat șapte noi decese pe fond pe COVID și au fost confirmate 102 vindecări de coronavirus.
[eadvert]
[impdf url=”https://www.bihon.ro/wp-content/uploads/2021/03/6750087incidenta.pdf”]
În ultimele 24 de ore au fost vaccinate 1.915 persoane, iar bilanțul bihorenilor vaccinați cu amblee doze a urcat la 26.761. Județul Bihor a administrat 82.047 doze din cele 84.246 primite. De la debutul campaniei de vaccinare, în județul Bihor au fost înregistrate 37 de reacții adverse și au fost pierderi de 69 de doze vaccin.
În acest moment sunt internați în secțiile de ATI ale spitalelor din Bihor, 59 de pacienți în stare gravă,
Total cazuri de la începutul pandemiei: 24.385;
Total vindecări de la începutul pandemiei: 21.637;
Total decese de la începutul pandemiei: 1.028 .
Echipe mixte de polițiști și jandarmi au verificat 1967 de persoane carantinate și 1181 de persoane izolate la domiciliu. De asemenea, echipele mixte au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală și a prevederilor legale în vigoare fiind verificate 138 de societăți comerciale și 68 de mijloace de transport în comun. În urma controalelor au fost aplicate 141 de sancțiuni contravenționale, din care 77 cu avertisment scris și 64 cu amenzi în valoare de 35.800 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. În aceste misiuni au fost implicați 354 polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, precum și 63 de cadre din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, din care 28 au acționat în patrule mixte aplicând 19 sancțiuni contravenționale din care 6 cu avertisment scris și 13 cu amenzi în valoare de 5.250 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” Bihor (ISU BH) a efectuat 6 acțiuni de informare a cetățenilor cu privire la măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu SARS-CoV-2, în localitățile în care nivelul de infectare cu noul coronavirus este ridicat.
Un echipaj al ISU BH a asigurat acțiunea de transport a echipei mobile de vaccinare împotriva Covid-19. În vederea verificării modului de respectare a măsurilor de protecție împotriva Covid-19, pompierii militari ai ISU BH au efectuat 3 controale independente. Personalul ISU BH coordonează în permanență suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI). În misiunile menționate au fost implicate 22 cadre ale ISU “Crișana“.
Trimite articolul
XTotal decese de la începutul pandemiei: 1.028
Din care mai bine de jumatate se datoreaza genocidului care are loc..
-
Inca un spalat pe creier…ma da multi sunteti. Care e secretu ca va inmultiti cu asa mare spor?
-
Sigur nu te cheama si Klauţ ?
In realitate asta esti tu “neamţule”https://ro.linkedin.com/in/bogdan-bealcovschi-4427b243
-
Lasa tu prostia covid.Urmareste banii!
“Studiu Deloitte: criza COVID-19 va accelera consolidarea sectorului bancar CEE; România a avut una dintre cele mai mari tranzacții bancare din regiune”
“România a fost una dintre cele mai aglomerate piețe din regiunea CEE în ceea ce privește fuziunile și achizițiile bancare (M&A), cu trei tranzacții între 2019 și septembrie 2020: Olimpiu Balaș a achiziționat 63% din Banca Comercială Feroviara, EximBank România a preluat 99% din Banca Românească iar JC Flowers a cumpărat 100% din Bank Leumi România. Potrivit analizei Deloitte România privind piața locală de achiziții și achiziții în 2020 , sectorul financiar a fost printre cele mai active anul trecut, având în vedere numărul de tranzacții.”
„Debutul crizei COVID-19 a găsit sectorul bancar românesc într-o poziție puternică în comparație cu media UE în ceea ce privește adecvarea capitalului, lichiditatea și acoperirea expunerilor neperformante prin provizioane. Criza își va arăta efectele reale începând cu cifrele financiare din 2020 și va avea cu siguranță un impact asupra performanței bancare și a ratelor de neplată. Valul de consolidare din România se așteaptă să crească, determinat de contextul actual al pandemiei și de faptul că peste 70% din activele bancare românești sunt deținute de grupuri bancare străine, deci sunt extrem de conectate la tendințele europene ”, a declarat Radu Dumitrescu Partener responsabil consultativ financiar, Deloitte România.
Cel mai mare număr de tranzacții din regiunea CEE a fost raportat în țările baltice (șase tranzacții), Serbia (patru tranzacții) și Republica Cehă (trei tranzacții, la fel ca în România) între 2019 și septembrie 2020. Cei mai activi cumpărători din regiunea au fost Banca OTP maghiară (trei tranzacții) și Grupul KBC (două achiziții) în perioada analizată de studiu. La capătul opus, cei mai activi vânzători au fost Société Générale (patru tranzacții), Danske Bank (trei tranzacții) și Piraeus Bank (două tranzacții) între 2019 și septembrie 2020.
Sectorul bancar din Europa Centrală și de Est a fost în stare solidă când a lovit pandemia, cu o adecvare a capitalului mediu de 20% la sfârșitul anului 2019, o rentabilitate medie a capitalului propriu de 12,7% și un nivel istoric scăzut al raportului creditelor neperformante (NPL) de 7,2%, arată studiul. Odată cu deteriorarea condițiilor macroeconomice, noile valori implicite vor crește probabil în perioada următoare. Cercetările efectuate de Deloitte arată că se preconizează o creștere a raportului de împrumuturi cu amănuntul cu 3% în următoarele 12-24 luni, în același ritm cu raportul de împrumuturi corporative, care va proveni în principal din ospitalitate, transport și depozitare, precum și din portofoliile imobiliare și de construcții . Portofoliile negarantate cu amănuntul vor domina piața tranzacțiilor NPL, care se estimează că vor deveni mai active în următoarele șase luni.
„Este încă incert cum se vor dezvolta tranzacțiile NPL în România, în condiții fiscale extrem de restrictive; normele actuale obligă inițiatorii împrumuturilor să preia un cost fiscal de 11% din pierderi, ceea ce, evident, reduce semnificativ randamentul tranzacțiilor. Mediul de afaceri a făcut lobby pentru modificarea regulilor, fără succes până acum ”, a declarat Alexandra Smedoiu, partener fiscal, Deloitte România.
-
@Neamtu nu stiu unde esti tu spalat sau ce esti tu, dar pot sa iti spun ca sunt asitent medical si am auzit si vazut destule intr-un an asa ca ia cu vaccin sa te saturi..
-
-
esti cam prostut comentezi aiurea tu si idiotii care sunt prosti gramada, din cauza voastra care afirmati idiotenii ca nu exista covid19 iar idioti creduli va cred si nu respecta masurile anticovid19, cresc numarul infectatilor cu covid19 si al deceselor pe care ii aaveti pe constiinta nemernicilor.
Minciuni făcute din pix.
Închideți tot.
Închideți școlile ca să iasă o generație de zombi, care să asculte orbește de conducătorii supremi.
Băgați frica în oameni ca să mai gândească deloc.
Omul cu frică-i ușor de condus. Epoca stalinistă nu a trecut, ea încă zace, pur și simplu se numește altfel.
Arafutu zice 4.10% e rata de infectare. Trebe sa stie, e cal mai tare luptator covid din lume