Principalele deficienţe au fost: lipsa etichetelor pentru materiile prime utilizate; neconducerea graficelor de temperatură pentru spaţiile frigorifice; lipsa informaţiilor corecte şi precise în legătură cu gramajele preparatelor sau a porţiilor; neafişarea preţurilor într-o formă vizibilă; neafişarea certificatului unic de înregistrare la registrul comerţului şi neafişarea plachetei TELCONS.
„O problemă constatată la operatorii economici care sunt situaţi în imediata apropiere a standurilor cu produse uzate – îmbrăcăminte şi încălţăminte – a fost tocmai amplasarea acestor standuri în imediata vecinătate a teraselor de alimentaţie publică. Propriu zis, mesele unde consumatorii servesc diferite preparate se află la o distanţă foarte mică de tot felul de produse second hand”, a precizat comisarul şef Traian Bejan. Problema a fost discutată şi cu administraţia pieţei, responsabilă cu sectorizarea spaţiului din piaţă.
Citiți principiile noastre de moderare aici!