În 17 martie, iubitorii de cafea sunt așteptați să-și aprofundeze cunoștințele în lumea cafelei alături de cei doi anteprenori, în cadrul unui workshop organizat în Barshaker Showroom Oradea. În cadrul acestui all-day workshop, vei avea ocazia să înveți mai multe despre:
– Istoria cafelei
– Ce înseamnă defapt Speciality Coffee
– degustarea diferitelor cafele de specialitate
– Metode alternative de preparare (Hario V60, AeroPress, Chemex, Cafflano, The Gabi)
– Diferențe între anumite tipuri de espressoare
– Înțelegerea corectă a termenului Espresso (aici vei avea ocazia să prepari și să testezi diferite tipuri de cafele de specialitate
– Cum și de ce să uiți de expresia ”O cafea lungă cu lapte vă rog!”
– scurtă prezentare explicativă despre Cappuccino, Machiato, Latte.
Data: 17. Martie 2018, ora: 10:00 – 18:00 Locație: Barshaker Showroom Oradea (str. Nicolae Grigorescu, nr. 4) Taxa de participare: 250 Ron (include cantitate nelimitată de cafea și masă de prânz) Locurile sunt limitate pe bază de rezervare! Pentru mai multe informații ne poți contacta la numărul: 0722/589-557
RVSP: https://www.facebook.com/events/1902968053327608/
Citiți principiile noastre de moderare aici!