Regia Autonomă Aeroportul Oradea organizează o licitație deschisă, cu strigare, pentru clinicile care ar putea fi interesate de închirierea unui spațiu pentru înființarea unui centru de testare COVID 19.
„Punem la dispoziție un spațiu pentru înființarea unui centru de testare COVID 19 în aeroport”, declară Răzvan Horga, directorul general al Aeroportului Oradea.
Decizia a fost luată în contextul în care, de la 1 iulie 2021, Ryanair va opera curse regulate spre Italia, Germania și Marea Britanie.
„Pentru pasagerii care zboară în afară țării se cere test PCR, antigen sau adeverința de vaccinare. În acest sens, pentru pasagerii care nu au testul, vrem să înființăm acest centru de testare. Această facilitate nu este o obligativitate, este ceva ce am dorit să facem pentru confortul pasagerilor”, precizează directorul aeroportului.
Licitația spațiului este programată pentru data de 15 iunie, 20121, iar prețul de pornire este de 39 de euro pe metru pătrat. Spațiul va fi închiriat pentru o perioadă de 6 luni, cu posibilitatea de prelungire.
Zboruri internaționale, de la Oradea
În prezent, singurele zboruri internaționale de pe Aeroportul Oradea sunt cele de charter, spre Antalya și Hurgada. Începând cu 1 iulie, compania Ryanair va opera curse regulate pe următoarele destinații: Bologna, Milano, Londra, Dusseldorf.
[eadvert]
Trimite articolul
XTest PCR? Adica RT-PCR?
Cu testul RT- PCRsi o sticla de Coca Cola va fi pozitiv Covid.
Fraierilor.
Am urmărit centrul de vaccinare de la Erra nimeni nu s-a vaccinat in 2 ore cât am urmărit . Întrebare asistentele care stăteau efectiv îs plătite s-au fac benevol ?
-
Da ma gandesc ca si tu stai din timpul tau liber pe ochi frumosi…normal ca sunt platiti.
-
Tu ce faci benevol Ioana in afara de sex bine inteles?
o intrebare mai tampita nu cred ca se putea pune in spatiul asta ,cand toata lumea stie ca cei care lucreaza in special cu bolnavi covid si vaccinati primesc niste indemnizatii de risc speciale de parca meseria lor ar insemna altceva de parca numai covidu poate imbolnavii purtatorii de halate de parca covidu e cea mai grava boala si cea mai riscanta din spitale parca e unica boala virala transmisibila ,niste nesimtiti asta sunt cei care pretind indemnizati speciale pentru as face meseria.
Aceste test detectează prezenţa virusului prin tehnici de amplificare a materialului genetic viral, însă prezintă o problemă majoră: testul nu ar trebui utilizat niciodată pentru diagnosticarea unei boli.
Afirmaţia îi aparţine biochimistului american Kary Banks Mullis şi a fost făcută în urmă cu mai mulţi ani. Cine este Mullis? Nimeni altul decât inventatorul testului PCR în 1983. Invenţia sa a fost recompensată cu Premiul Nobel pentru chimie în 1993.
-
Peste 35 de cicluri rate de eroare e 97%!
Adica si marmura poate fi Covid pozitiv.
Jmecherii.
Daca unu a primit terapia genica, “vaccinul”,
ciclu stabilit la testul RT-PCR e 28.
Jmecherii.
CHINA a făcut ca tampoanele Covid anal „umilitoare” să fie obligatorii pentru TOȚI călătorii internaționali care sosesc în țară.