Evenimentul va fi susținut de către șase speakeri, fiecare aducând o perspectivă unică în domeniul educației digitale.
De ce să participi la acest eveniment?
Vei avea șansa să te întâlnești cu experţi din domeniile parentingului și ale educației;
Vei avea ocazia să înțelegi habitatului digital al familiei, cum îl poți cultiva și amprenta virtuală pe care o poți oferi model copiilor din acest punct de vedere.
Vei descoperi cum să integrezi cele mai recente tehnologii AI în programele tale de predare, cum să inspiri elevii și să-i pregătești pentru lumea digitală în continuă schimbare sau cum poți transforma procesul de învățare și să pregatesti elevii pentru viitor
Vei avea șansa să dezbați bune și rele despre lumea digitală. Întrebările „Când? Ce? Cum?” din universul tehnologiei sunte cele mai așteptate.
Printre speakerii de excepție se numără din cadrul comunității orădene, Psihologul clinician Corina Lupău care va aduce în discuție aspectele psihologice ale utilizării tehnologiei în educație și impactul său asupra dezvoltării socio-emoționale a copiilor.
În plus, Mihaela Carmen Cozma, un terapeut multidisciplinar și specialist în dezvoltarea personală, va aborda modalități practice de cultivare a creativității și a echilibrului emoțional în era digitală.
Andrei Fotache expert în învățarea digitală și formator al profesorilor în domeniul inteligenței artificiale, va oferi insights din experiența sa vastă în implementarea soluțiilor tehnologice în procesul de învățare.
Andreea Paul, o voce respectată în domeniul educației, cunoscută pentru contribuțiile sale semnificative în dezvoltarea ghidurilor educaționale și a laboratoarelor digitale inteligente.
Tanya Vuscan, elevă la International School of Oradea, va aduce o viziune proaspătă asupra impactului tehnologiei asupra educației viitoare.
Nu în ultimul rând, Vugar Babayev, Instructor de Teorie a Cunoașterii la Școala Internațională din București și Coordonator Educațional la Instituțiile de Învățământ Lumina. Cu o carieră dedicată predării și dezvoltării școlare, Babayev va împărtăși perspective valoroase despre învățarea centrată pe elev și rolul tehnologiei în această evoluție.
Moderatorul evenimentului, Mihaela Bar cunoscută pentru abilitățile sale excepționale în crearea și coordonarea evenimentelor memorabile. Cu o pasiune contagioasă pentru detalii și o viziune creativă, care transformă visele clienților săi în realitate, va ghida discuțiile conferinței pentru a asigura un schimb interactiv și informativ de idei și perspective.
Programul conferinței NextGen 2024 – Born to be digital
09:30-10:00 – Înregistrare conferință
10:00 – 10:30 – Deschidere de către organizatori / “Voices and choices: Insight-uri și Perspective”
10:30- 11:10 – Speaker I – Corina Lupău
11:15 – 11:50 – Speaker II – Mihaela Carmen Cozma
11:55- 12:10 – Celebrarea a 30 de ani de Instituții Lumina
12:10-13:00 – Pauză de prânz – Bufet rece în cadrul locației
13:00 – 13:40 – Speaker III – Andrei Fotache
13:45 – 14:30 – Speaker IV – Andreea Paul
14:35 – 14:50 – Speaker V – Tanya Vușcan
14:55 – 15:30 – Speaker VI – Vugar Babayev
15:35 – 16:00 – Reflecții și concluzii NextGen
16:00 – Discursuri de închidere și Diplome
Biletele pentru conferință sunt disponibile la prețul de 250 de lei per persoană, iar pentru cei care aleg să participe împreună, prețul este de doar 400 de lei pentru două bilete. Evenimentul este dedicat părinților și educatorilor, oferindu-le oportunitatea de a învăța și de a se conecta cu cele mai recente tendințe și practici în domeniul educației digitale.
Nu ratați șansa de a vă înscrie și de a face parte dintr-o experiență educativă deosebită. Rezervați-vă locul acum!
Citiți principiile noastre de moderare aici!