„Sunt blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiesc. În ultimii ani am fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și asociații de tineret”, se autocaracteriza Bogdan Pater la un moment dat. Absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica Timișoara, licențiat în Calculatoare și Tehnologia Informației, Bogdan Pater e trainer autorizat din 2010.
În PNL are o vechime de 16 ani, timp în care a condus și organizația de tineret TNL Bihor. Bogdan Pater s-a remarcat în spațiul public, îndeosebi, din poziția de membru al Organizației Naționale a Cercetașilor din România, unde a activat din 2002 și unde spune că „ am dezvoltat abilități specifice, cum ar fi conducerea, capacitatea de a lucra în echipă, empatizând cu problemele altor oameni și încercând să le rezolv”.
Printre altele, noul consilier al ministrului Educației se recomanda ca având un nivel bun la programarea Php, Html, Sql și Flash, precum și la utilizare Joomla, Adobe Photoshop, Dreamweaver și Premiere. Bogdan Pater a fost comunicator pentru Cercetașii României , dar și pentru senatorul Cornel Popa. „Comunicarea online și Social Media reprezintă îmbinarea perfectă a cunoștințelor formale din universitate și a experienței nonformale de a lucra cu oamenii”, considera tânărul.
Ambasador al Valorilor Olimpice
Unul dintre premiile importante obținute de Bogdan a fost cel de Ambasador al Valorilor Olimpice desemnat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român.Tânărul orădean a aapărut atunci într-o companie selectă, alături de Andreea Esca, speaker și promotor al Valorilor Olimpice, și Alin Moldoveanu, campion olimpic la tir. Bogdan Pater a fost invitat să participe la evenimentul de prelungire a parteneriatului dintre Renault și COSR.
Înțelegerea dintre cele două unități are la bază promisiunea Renault de a sprijini, promova și recompensa tinerii olimpici români până în anul 2016 (contractul fiind semnat în 2012 pentru o perioadă de 4 ani).O altă experiență inedită a tânărului a fost cea în care a reprezentat Organizaţia Naţională Cercetaşii României la a XX-a Jamboree Mondială din Suedia.
Acolo, orădeanul Bogdan Pater a avut ocazia să lucreze împreună cu Carl XVI Gustaf, Regele Suediei în cadrul conferinţei „Safe from Harm” despre protecţia copilului. La conferinţă au participat Regele Carl XIV Gustaf şi Regina Silvia Drottning, Helene Gestrin – Preşedinte al Consiliului Cercetaşilor şi Ghidelor din Suedia şi Susan Bissell – Director pe Protecţia Copilului la UNICEF New-York .
În ceea ce privește educația, Bogdan Pater s-a remarcat printr- o serie de poziții politice, cum ar fi atacul la PSD, acuzând formațiunea că nu a consultat tocmai tinerii în chestiunea creditelor fără dobândă.
Trimite articolul
XVeronico fata draga,nu fi trista fiindca e pacat!la asemenea articole, decent ar fi pus in titlu”publicitate electorala”!ce zice tu mai veronico?
Pffff ,pai veronico baietelul la care faci reclama nu poate sa se exprime in limba romana,banuiesc materna!el probabil stie sa se exprime in php,sql,html si alte limbaje dinastea virtuale.uite aici un link unde se poate vedea incapacitatea individului de a se exprima in limba romana:https://m.youtube.com/watch?v=Z8bDx0acOl0
Aoleu vasalul, meseanul asta??? Aoleu!!! Oraș european cu rahati in funcții!
Individul e atat de șovin încât de abia vorbește limba romană!!!
Viitor de graur ţara noastră are și prevăd prin seculi a ei săgetare.
Citat dintr-o onorabilă carte: Enciclopedia României:,, Îndepărtat de la putere, Iuliu Maniu s-a preocupat în perioada următoare de realizarea unei colaborări cu principalele partide democratice din Vechiul Regat. În lupta împotriva cabinetului Averescu s-a produs o apropiere treptată de Partidul Ţărănesc sub conducerea învăţătorului Ion Mihalache. Noi tratative între Maniu şi Brătianu privind o viitoare fuziune au avut loc în toamna anului 1921. Acestea au eşuat din cauza faptului că cei doi lideri nu s-au înţeles la împărţirea numărului de locuri în Parlament. Numirea lui Ion I. C. Brătianu la conducerea Consiliului de miniştri, pe 19 ianuarie 1922, a fost vehement criticată de Iuliu Maniu, apreciind că prin acest act şeful statului „a inaugurat un gen de absolutism. Rău sfătuit, nu a ţinut seama de voinţa maselor populare şi de puterea reală a partidelor” [23]. De asemenea, şefii partidelor politice din opoziţie au refuzat în mod ostentativ să meargă la botezul principelui Mihai, întrucât, după expresia lui Nicolae Iorga: „Coroana ajunsese vasală Brătienilor”. Alegerile parlamentare s-au desfăşurat în martie 1922 şi au fost câştigate de Partidul Naţional Liberal. În acelaşi spirit critic, Maniu a catalogat alegerile drept „o ruşine naţională”. in acest moment, Iuliu Maniu a desfăşurat o luptă aprigă împotriva guvernului liberal, în special, împotriva lui Ion I. C. Brătianu. Atitudinea cea mai ofensatoare la adresa şefului statului a fost neparticiparea la festivităţile de încoronare a regelui Ferdinand şi reginei Maria ca suverani ai României, pe 15 octombrie 1922, la Alba Iulia. PNR şi PŢ au refuzat să participe, motivând că acestea au fost coborâte „la rolul unor simple manifestaţii de partid”.
si ma rog ce a lucrat cu regele ala?, in constructii?, autostrazi? educatie?, intins mana?
În ceea ce privește educația, Bogdan Pater s-a remarcat printr- o serie de poziții politice, cum ar fi atacul la PSD- asta da carte de vizita, daca esti impotriva cuiva, inseamna, pentru pnl ca esti geniu in educatie
specialistul in photoshop puteai maca sa mai retusezi ranjetul expus, nu are nimic comun cu zambetul
a lurat cu regele suediei? E clar ca espte pentru invers!
Elitele sunt printre noi politica o fac rãzboi şi ne umplu de nevoi.
Din punct de vedere regal este ok.
Este istoria dreaptã dovadã cã fãrã de puci (monstruoasa coaliţie 1866 liberalii roşii dau jos principe român şi aduc german), fãrã de regalitate, consiliu regal, consorţiu la coroanã şi marea finanţã, pnl erau şterşi. Prind la capul politic, cs metodã şi,, au de patrie, virtute, nu vorbeşte liberalul…”(Mihai Dintâi).
Când au,, simţit bine” România furã aliaţi cu duşmanii de azi.
ZAM-BET-UL CHEESE-BREEZE.
Nu am nimic cu tanarul, insa demonstreaza inca o data ca fara politic, nu se poate nimic in aceasta tara. Trist. Cam aceasta e Romania pe scurt.
deci, cum ar veni, au fost colegi, nenea ăsta și regele suediei? și ieșeau la fumat împreună în balconul regal și făceau grătare în weekend? :)))