Pacienta, aflată în stare critică, a fost transportată la Secţia Urgenţe a Spitalului Judeţean Oradea, unde i s-a administrat ser antivenin şi injecţii antitetanos. În prezent, femeia se află la Secţia Reanimare şi este în afara oricărui pericol. Singurele detalii pe care le-a putut da pacienta despre şarpele care a muşcat-o a fost culoarea neagră a acestuia. Serpii din pădurile din Băile Felix sunt o realitate cunoscută de mulţi dintre orădeni, dar atacurile de acest gen sunt destul de rare. Potrivit statisticilor de la Ambulanţă, acesta este primul caz de acest gen de anul acesta, cazuri mai frecvente fiind întâlnite în zona Şuncuiuş-Vadu Crişului.
Sergiu Briceag
Trimite articolul
Xdaa..e serparie si gunoaie prin padurile din felix. pai daca a muscat-o de tapla inseamna ca a calcat pe el. si eu era sa calc pe o vipera la Suncuius langa tunelul cfr. asa ca aveti grije pe unde calcati sa nu va petreceti cateva zile prin spitele unflati si cu dureri
🙂
Pai din cunostintele mele in Baile Felix nu salasluiesc vipere, ori daca au inceput sa apara, atunci ar trebui avertizata populatia. Caci daca femeia era in stare critica, inseamna ca a fost muscata de o vipera, singurul sarpe veninos de la noi.
Sau poate o fi muscat-o un sarpe de casa, saracul, caci ea l-a calcat, sarpe care este complet inofensiv, iar ea a ajuns in starea respectiva de pe urma sperieturii, si nicidecum a muscaturii in sine…
stimati domni
Incepe sezonul de excursi,si plimbari in natura,cred ca ar fi benevol sa intervievati un specialist,ex.salvamontist cam ce ar trebui sa faci sa nu ai contact cu aceste vietuitore superbe iara daca deja te a muscat care sint masurile sa treci cu bine de aceasta intalnire…..