[eadvert]
Licitația are ca ob obiect <<Actualizare/Completare/Revizuire studiu de fezabilitate, elaborare proiect pentru autorizarea executării lucrărilor, proiect tehnic de execuție și asistență tehnică din partea proiectantului (S.F.+P.A.C.+P.O.E.+P.T.E.) „Drum expres Oradea – Arad”>>.
În cadrul licitației au fost depuse 5 oferte: doi ofertanți unici și trei asocieri:
CONSITRANS
ADURO IMPEX
SEARCH CORPORATION (Lider), MEGA ENGINEERING CONSULTING INC.;
RUTIER CONEX XXI S.R.L. (Lider), TOTAL ROAD, EVALCONS TECH S.R.L.
IRIMAT CONS (Lider), ARTERA BLUE S.R.L., STUDIO CORONA S.R.L. CIVIL ENGINEERING.
Valoarea estimată a achiziției este de 42.061.284, 66 lei, fără TVA.
„Prima întâlnire de lucru a Comisiei de evaluare va avea loc mâine, 23.03.2021, începând cu ora 11, la sediul Consiliului Județean Bihor. Până la sfârşitul lunii mai ne propunem să finalizăm procedura de atribuire”, transmite președintele CJ Bihor, Ilie Bolojan.
1 miliard de euro este valoarea estimată a lucrărilor pentru drumul expres Oradea – Arad, investiție care va fi realizată în parteneriat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), prin accesarea fondurilor europene nerambursabile din cadrul programului operațional specific de transport.
Trimite articolul
XAcum 15 ani a aparut pe seap necesitatea drumului expres Oradea-Arad! Totusi cat mai dureaza procedura de atribuire, ne mai vorbind de executie? Culmea drum pe camp nici macar autostrada…
Adica cam 8.500.000 euro/km? Nu e cam scumpa in campie?
-
NUuuuu, ca e făcut de romani , tre sa mance și ei măncatași
-
Asteapta pina cind vine podul peste campie – 10.000.000 euro/km atunci.
Când zboară porcu’
Ce ar fi dacã între sensuri s-ar pune cale feratã electrificatã dublã pentru a acea din loc ìn loc prize electrice de ìncãrcare la avioanele care ar putea ateriza pentru încãrcare expresã?
Cu 1 miliard de euro se poate face direct autostrada, si mai ramane si de un suc.
Frumos. O sa aiba loc bizonii cu cazanele, desi ei niciodata nu incap niciunde. In rest toate bune.
Procedura de atribuire e atat de birocratica pentru ca prostovanii de romani au tot comentat de licitatii. Acum avem cate o regula pentru fiecare obiectie ridicata de prostovani. Binenteles ca tot prostovanii sunt nemultumiti de ce au facut. Traiasca eterna prostie romaneasca!
de 10 ani tot in studii de fezabilitate o tinem cu drumul acela, bani cheltuiti aiurea 🙁
Peste 2 luni timp pentru a selecta oferta cea mai buna e foarte mult.Sper sa nu se foloseasca tot timpul atribuit.Poate și 2 săptămâni e suficient.