Liceul Tehnologic Sânmartin cu 1165 elevi, din care 834 preșcolari sau din învățământul primar, va beneficia pentru implementarea proiectului de 771.000 lei. Liceul Tehnologic Ioan Ciordaș Beiuș va benefică de 487.000 lei pentru cei 695 elevi din program. Școlii Gimnaziale Nr 1 Ciumeghiu îi revin 357.0000 lei pentru cei 538 elevi din care 397 preșcolari și în ciclul primar. Școlii Generale Puiu Sever Ineu îi revin 409.000 lei pentru 613 elevi, din care 405 sunt preșcolari sau în ciclul primar.
[eadvert]
Programul e determint de „necesitatea continuării eforturilor pentru diminuarea ratei părăsirii timpurii a școlii, în condițiile în care valoarea acestui indicator se plasează încă peste media Uniunii Europene”, se arată în ordonanța de urgență prin care a fost aprobat proiectul pilot.
Pentru obţinerea unor preţuri cât mai competitive pentru hrana copiilor, autorităţile contractante pot opta pentru atribuirea contractului de achiziţie publică fie pe întreg pachetul alimentar /întreaga masă caldă, fie pe loturi distincte pe categorii de produse ce intră în componenţa pachetului alimentar/mesei calde. Responsabilii pentru efectuarea plăţilor către furnizori sunt primarii.„La închiderea programului-pilot, la finalul anului 2021, în urma analizei realizate de Ministerul Educaţiei, pe baza rezultatelor obţinute şi interpretate lunar, pe parcursul derulării proiectului, la nivelul fiecărui inspectorat şcolar, se va decide asupra oportunităţii extinderii acestui program la nivel naţional, respectiv asupra modalităţii de implementar”, se arată în ordonanța de urgență.
Trimite articolul
XO masa calda ar trebui sa aiba fiecare scolar din zonele sarace. Sunt unii pentru care asta va fi singura masa mai de Doamne Ajuta a zilei. Asta pentru ca ne batem cu caramida in piept ce europeni suntem si membri UE si NATO. Avem copii care se culca flamanzi si nu merg la scoala din cauza saraciei.
-
deacord cu tine . macar 1 masa calda
Hello. And Bye.