În cadrul acestuia, 37 de echipe formate din cadre didactice, elevi și studenți propun și implementează idei de afaceri care să încurajeze utilizarea materiilor prime bio/ eco, reciclarea deșeurilor/ produselor degradabile și nedegradabile, protejarea mediul înconjurător.
[eadvert]
Echipa de proiect, formată din dir. adj. Runcanu Monica – coordonator, dir. adj. Filip Marinela, prof. Vașadi Adriana, prof. Iancu Ionuț și prof. Tipi Izabella, își propune experimentarea de către participanți a unor situaţii de lucru în care depind unii de alţii pentru a avea succes, exersarea abilităţilor personale şi a capacităţii de a lucra în echipă, formarea de responsabilități și atitudini pozitive față de păstrarea nealterată a mediului înconjurător.
„Domnișoara Vitamină” și „Sweet & Healthy”
În acest context, reprezentanții clasei a X-a C, secția Tehnician în gastronomie, și-au pus la încercare creativitatea și aptitudinile profesionale, prin implementarea a două idei de afaceri: „Domnișoara Vitamină” și „Sweet & Healthy”. Acestea propun o alimentație diversificată și sănătoasă, bogată în vitamine, săruri minerale și proteine, oferind clienților o gamă largă de salate și deserturi obținute „la minut”, fără tratamente termice, din materii prime de origine controlată (fructe, legume și produse lactate), montate și servite „ready to go”, în ambalaje returnabile pe baza unei garanții.
Georgiana Chiș, Denisa Cutula, Andrei Dărăban, Lucian Petroi, Alicea Sarca, profesorii îndrumători Monica Runcanu și Ionuț Iancu își vor continua activitățile începute, pornind de la conceptul „Rapid, gustos și sănătos”, alături de celelalte echipe din proiect.
Ideile de afaceri, produsele, colajele de fotografii, materialele filmate și prezentările Power-Point realizate pe parcursul proiectului vor face obiectul unui târg, urmat de un concurs la finalul acestuia. Succes tuturor participanților!
Experimentează situaţii de lucru în care depind unii de alţii pentru a avea succes Foto: C.T. „Mihai Viteazul”
Citiți principiile noastre de moderare aici!