Astfel, din această săptămână, copiii vor putea fi deja testați. Testarea se va face la nivelul unității, cu acordul părintelui ori al reprezentantului legal, sau la domiciliu, sub supravegherea părinților. Decizia va fi luată în Consiliul de Administrație al fiecărei școli și grădinițe.
[eadvert]
„În situația în care consiliul de administrație al unității de învățământ stabilește că procedura de testare cu teste rapide antigen non-invazive, efectuate din proba de salivă, este efectuată în unitatea de învățământ, este necesar acordul părintelui ori al reprezentantului legal al preșcolarului sau elevului minor, acord exprimat conform unui formular elaborat de Ministerul Sănătății”, a spus inspectorul Florin Negruțiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Bihor.
Totodată, dacă testările vor fi făcute acasă, rezultatele vor fi comunicate de îndată, în scris sau electronic, unității de învățământ, respectiv persoanei responsabile desemnate.
Trimite articolul
XTestele rapide sunt bune de aruncat, bani cheltuiți degeaba la solicitarea unor idioți politruci care se baga că musca in curul calului sa facă tot timpul declarații idioate, importate de unii interlopi infractori.