În acest weekend însă, atenția se mută asupra băuturilor, care vor fi pregătite timp de 2 zile de către Marius-Tiberius Bugi, unul dintre proprietarii GinOteca – București.
GinOteca se numără printre cele mai renumite baruri de gin din România, iar băuturile din meniu sunt cu adevărat unice și surprinzătoare. Există o colecție impresionantă de aproximativ 300 de variante pe bază de gin, caracterizate toate de o alchimie de gusturi fine. Mixurile aromatice și ingredientele de calitate superioară garantează o experiență la fiecare… pahar.
În 18, respectiv 19 martie, va exista un meniu special Graf fEAT. GinOteca, iar oaspeții vor putea degusta 9 dintre cele mai apreciate cocktail-uri bucureștene: Playmouth Sloe Spicy, Johnny Peach, Spice On, Smokey Puscalupi, Eau de Romanie, The Alpha Wolf, The Wolf Essence, GinOgroni și Cherry Blossom.
Bineînțeles, acestea vor putea fi combinate cu preparate din meniul culinar Graf, pe care îl puteți accesa oricând online, pe www.restaurantgraf.ro, sau îl puteți răsfoi la fața locului.
Pentru a rămâne la curent cu evenimentele Graf, vă invităm să-i urmăriți și în cadrul rețelelor de socializare Facebook, respectiv Instagram. Vă îndemnăm să nu ratați edițiile speciale Vino cu Vinul, adică acele ocazii din săptămână când puteți veni la restaurant cu un vin de acasă și să vă bucurați în același timp de invitații speciali care întrețin atmosfera în zilele de miercuri: Matei Sax va fi prezent în data de 22 martie, pe ritmurile de saxofon care l-au consacrat, iar Alex Ardelean va învălui seara de 29 martie în note fermecătoare de pian.
Citiți principiile noastre de moderare aici!