IMM-urile au șansa de a se digitaliza gratuit. Camera de Comerț și Industrie (CCI) Bihor, în parteneriat cu Fundația „Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesională” și Asociația pentru Promovarea Afacerilor în România implementează proiectul „Competente Digitale pentru Dezvoltarea IMM-urilor”. Proiectul este implementat de fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
„Obiectivul general al proiectului constă în dezvoltarea în sensul pregătirii pentru digitalizare a mediului de afaceri al IMM în regiunile Nord-Vest, Centru și Vest, prin îmbunătățirea nivelului de cunoștințe pentru 310 de angajați, precum și acordarea de sprijin pentru minim 32 IMM-uri pentru implementarea unor programe de învățare la locul de muncă, din sectoarele economice/ domeniilor identificate conform SNC și SNCDI, pe parcursul a 15 luni”, ne-a informat Constantin Badea, directorul general al CCI Bihor.
Valoarea totală a proiectului este de 4.717.845,14 lei.
Cursuri gratuite
Potrivit lui Constantin Badea, proiectul oferă oportunitate angajatorilor de a crește performanța echipei prin oferirea angajaților cursuri gratuite pe diferite tematici pentru îmbunătățirea competențelor, cunoștințelor și aptitudinilor în domeniul IT, susținute de traineri experimentați.
[eadvert]
Vor fi oferite în total 16 cursuri de 40 de ore, cu șapte tematici diferite: Competențe informatice de bază; Cloud și alte tehnologii; Competențe digitale specifice aplicațiilor; Competențe digitale dedicate specialiștilor din domeniul IT; Competențe digitale specifice schimbului electronic de informații; Competențe digitale specifice gestionară platformelor de comunicare; Competențe digitale specifice comerțului electronic.
„Partenerii de proiect oferă sprijin IMM-urilor prin implementarea de programe de învățare la locul de muncă, prin organizarea de ateliere/seminarii în cadrul cărora se vor pune la dispoziție instrumente ajutătoare pentru introducerea programelor de instruire digitală la locul de muncă, platforme de e-learning care să sprijine realizarea programelor de formare”, a precizat Constantin Badea.
Cei interesați sunt rugați să contacteze echipa de proiect la numărul de telefon 0259.417.807 sau adresa de email secretariat@ccibh.ro, pentru a putea primi mai multe informații despre modalitatea de înscriere în proiect.
Citiți principiile noastre de moderare aici!