„La această expoziţie vor participa 13 unităţi de învăţământ colaboratoare, iar primii care s-au înscris sunt copiii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă, îndrumaţi profesoarele Samica Boghiu şi Maria Ivănescu. Lucările lor au fost admirate timp de o lună în incinta APM-ului”, ne-a declarat Ioana Lascu, purtător de cuvânt la APM Bihor.
Lucrările expuse în prezent aparţin elevilor din cadrul Cercului de Chimie Experimentală „Nymphea” din cadrul Palatului Copiilor şi elevilor din Oradea, îndrumaţi de profesoara Voichiţa Moş. Acestea vor rămâne la „Colţul Verde” până la sfârşitul lunii.
„«Colţul Verde»” este o oportunitate pentru preşcolari şi şcolari de a-şi dezvolta simţul practic şi imaginaţia, de a cunoaşte mai bine mediul înconjurător, ceea ce înseamă biodegradabil şi reciclabil şi de ce nu, de a fi apreciaţi pentru munca lor”, a precizat Ovidiu Dăescu, directorul coordonator al APM Bihor. „Colţul Verde” are ca scop dezvoltarea respectului şi a preţuirii naturii, şi va fi ocupat cu lucrări până în mai 2010”.
M.C.
Citiți principiile noastre de moderare aici!