Un fan al lui Manchester a omorât cu maşina patru suporteri ai lui FC Barcelona

<p>Un suporter nigerian al lui Manchester United a intrat cu vehiculul personal într-un grup de susţinători ai lui FC Barcelona care sărbătoareau triumful echipei pregătite de Josep Guardiola în finala Ligii Capionilor de la Roma, informează NewsIn.</p>
Scris de IM:ONLINE - <p>Un suporter nigerian al lui Manchester United a intrat cu vehiculul personal într-un grup de susţinători ai lui FC Barcelona care sărbătoareau triumful echipei pregătite de Josep Guardiola în finala Ligii Capionilor de la Roma, informează NewsIn.</p>

Incidentul s-a petrecut în localitatea Ogb, din Nigeria, unde mai mulţi fani ai grupării catalane au ieşit în stradă pentru a sărbători succesul favoriţilor. Autorităţile locale au anunţat că în urma impactului patru persoane au fost ucise, iar alte 10 rănite. Ulterior, şoferul microbuzului a fost arestat de poliţie.

Altfel, un suporter al lui FC Barcelona a decedat, miercuri seară, din cauza unui stop cardiac suferit în timp ce urmărea la televizor finala Ligii Campionilor de pe Stadio Olimpico din Roma.

Campioana din Primera Division şi câştigătoarea Cupei Spaniei, FC Barcelona, a cucerit pentru a treia oară în istorie trofeul Ligii Campionilor, după ce miercuri a învins cu scorul de 2-0 deţinătoarea trofeului, Manchester United, în finala competiţiei ce a avut loc în Italia, la Roma.

Sursa: NewsIn

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

    powered by Surfing Waves

    Bihon CSM Oradea

     „Leii roșii” au fost învinși de PAOK Salonic, după un final dramatic
    CSM CSU Oradea își va continua campania europeană în FIBA Europe Cup.

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    Un nou incendiu de amploare în Valea Mare de Criș în mai puțin de 24 de ore!
    În după-masa zilei de joi, 19 septembrie, un incendiu de mari proporții a cuprins o magazie și acoperișul unei case din localitatea Valea Mare de Criș.

    Bihon CSM Oradea

    Primul meci de acasă pentru handbaliștii orădeni
    Divizionara A de handbal masculin CSM Oradea va susține duminică, de la ora 18:30, meciul de pe teren propriu cu CS Universitatea Craiova.

    BIHON CAO

    Anunț Compania de Apă Oradea

    BIHON CAO

    Anunț Compania de Apă Oradea

    BIHON CAO

    Anunț Compania de Apă Oradea

    FC Bihor

    FC Bihor leagă înfrângerile! Planul propus nu a ieșit nici cu Steaua!
    Orădenii au luptat până la final, dar n-au avut luciditate în careul advers și Steaua a plecat cu 3 puncte de pe Stadionul Iuliu Bodola.

    Bihon CSM Oradea

    Start în Superliga Națională de polo
    Sâmbătă va demara ediția 2024/2025 a Superligii Naționale de polo pe apă.

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    Rezident’s Land, destinația perfectă pentru evenimentele voastre private - nunți, botezuri, majorate, zile de naștere, petreceri corporate!
    Cauți o destinație plină de veselie și culoare, pentru evenimentele voastre private?

    Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

    Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.