„Includerea Automecanica Mediaş în familia Rheinmetall marchează o etapă importantă în strategia noastră de consolidare a prezenţei Grupului în Europa Centrală, care, la rândul său, contribuie la întărirea capacităţilor defensive ale UE şi NATO pe flancul estic al Europei”, spune Armin Papperger, directorul executiv al Rheinmetall.
Pe termen mediu, Rheinmetall se aşteaptă ca vânzările anuale înregistrate de Rheinmetall Automecanica să se apropie de 300 mil. euro, iar totalul comenzilor din anul financiar curent să se încadreze în intervalul de trei cifre în milioane euro. Compania mai operează unităţi de producţie şi în alte două ţări de pe flancul estic al NATO – Ungaria şi Lituania.
[eadvert]
Trimite articolul
XUn fapt de laudat, bine ca intreprinderea nu a fost taiata la fier vechi. Daca politicul roman de-a lungul vremii ar fi negociat cu marii giganti industriali din Germania si nu numai, poate Autocamioane, Tractorul Brasov si alte mari intreprinderi n-ar fi fost falimentate si in mare parte muncitorii cu inalta calificare si-ar fi pastrat locurile de munca.
-
Te înșeli :fabrica de zahăr din Oradea noastră a fost privatizată și holding German, acum unde e? La fier vechi! Problema e că privatizarea a fost făcută prost! Totul se inpute la cap.
-
Privatizarea tocmai a fost facuta cu cap! Au privatizat, ca la urma sa o poata desfinta. Model repetat de multe ori in tarile est europene. Asa scapa UE de concurenta ieftina si te obliga sa cumperi produsele occidentale la pret mai mare.
-
Avem pasaje si poduri, asta conteaza, asta e dezvoltare
-
De acord multe privatizari, daca nu majoritatea au fost facute pe genunchi de asa zisii “specialisti” sau “experti” de aia am ajuns in sapa de lemn nu mai avem o intreprindere reprezentativa.