Prin urmare, în această fereastră de timp, sistemul imunitar nu este încă pregătit să lupte cu virusul. De aceea, este posibil ca o persoană să dezvolte COVID-19 la scurt timp după administrarea primei doze de vaccin.
„Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a aprobat instrucțiunea privind vaccinarea în situații speciale cu vaccinurile Pfizer BioNTech și Moderna. Aceasta include, printre alte situații, cazul în care o persoană dezvoltă infecție cu SARS-CoV-2 după administrarea primei doze de vaccin împotriva COVID-19. În această situație, persoana va putea fi vaccinată după vindecare, prin continuarea schemei de vaccinare, fără reluarea primei doze. Este recomandat ca persoanele care au primit în ultimele 90 de zile tratament pentru COVID-19 cu anticorpi monoclonali sau plasmă convalescentă să își amâne vaccinarea până după trecerea acestei perioade, din cauză că tratamentele menționate pot reduce eficacitatea vaccinului”, se arată în postarea de pe Facebook a Ministerului Sănătății.
[eadvert]
Această recomandare se poate urma și în cazul vaccinului AstraZeneca.
„Informațiile sunt în concordanță cu opiniile de specialitate și recomandările organizațiilor competente la nivel internațional”, a mai precizat Ministerul Sănătății.
Trimite articolul
Xcum sa nu cum sa nu doar nu scapa nimeni nevaccinat, netratat, ca doar corpurile noastre sunt o glume proasta pe scara evolutiei. Nu scapa nimeni de cea mai mare minciuna din istorie nevaccinat..
It’s a hoax
Nu ne spune nimeni nimic despre ce efecte secundare ar putea apărea peste 2,3,4 sau 7 ani ?
Nu se știe treaba asta, pentru că vaccinul produs în așa timp scurt nu a putut fi testat.
Trebuia testat pe animale, apoi pe loturi mici de oameni.
Din păcate , vaccinul se testează acuma în masă pe oameni.????
Presa tace ?
De ce?