Alimentul a fost autorizat în UE de către Comisia Europeană și la scurt timp și-a făcut apariția și în România.
[eadvert]
Produsul este considerat 100% natural și fără risc de infectare. Aceasta nu conține aditivi, chimicale sau conservanți.
Pentru 100 de grame, prețul este de aproape 100 lei.
Făina s-ar obține astfel: greierii de casă sunt crescuţi în ferme, lăsaţi 24 de ore fără mâncare iar apoi, după ce şi-au golit intestinele, sunt sacrificaţi prin îngheţare. Apoi spălaţi, degresaţi şi măcinaţi, iar rezultatul este o substanţă asemănătoare cu făina.
Trimite articolul
XS-o mămance Klau Swab cu familia lui și cu șefii de la lume după ce își implantează în creier un cip
Care e utilitatea acestui produs? Tras pe nas dupa vax? Poate ajuta la detox…
Cum prostește oamenii cu acesta “exclusivitate” 100% natural, da faina din grâu ii sintetica!?