[eadvert]
Organizatorii celei de-a 93-a gale a Premiilor Oscar au permis prezenţa fizică a actorilor la eveniment. Evenimentul din acest an este cel mai divers Oscar premiat din istorie. Pentru actorii nominalizaţi care nu au putut ajunge în Statele Unite, s-au deschis două locaţii în Paris şi Londra.
Cel mai bun actor: Anthony Hopkins pentru rolul interpretat în filmul “The Father”
Cea mai bună actriţă: Frances McDormand pentru rolul interpretat în filmul “Nomadland”
Cel mai bun film: “Nomadland”
Cel mai bun cântec original: “Fight for You” din filmul “Judas and the Black Messiah”
Cea mai bună coloană sonoră: “Soul”
Cel mai bun montaj: “Sound of Metal”
Tyler Perry a primit premiul umanitar Jean Hersholt pentru implicarea sa în problemele de natură socială şi pentru munca sa neîncetată de a crea un mediu de lucru sigur în timpul pandemiei coronavirusului.
Filmul “Mank” obţine 2 premii Oscar pentru „Cea mai bună imagine” şi „Cel mai bun design de producţie”.
Cea mai bună actriţă în rol secundar: Youn Yuh-jung în “Minari”
Cele mai bune efecte vizuale: “Tenet”
Cel mai bun lungmetraj documentar: “My Octopus Teacher”
Cel mai bun scurtmetraj documentar: “Colette”
Cel mai bun lungmetraj de animaţie: “Soul”
Cel mai bun scurtmetraj de animaţie: “If Anything Happens I Love You”
Cel mai bun scurtmetraj live-action: “Two Distant Strangers”
În cadrul galei a fost acordat premiul umanitar Jean Hersholt către ”Motion Picture and Television Fund” pentru ajutorul şi asistenţa acordată pe platourile de filmare din timpul producţiilor care au fost lansate pe parcursul pandemiei de coronavirus.
Sursa: Mediafax
Trimite articolul
XEra de asteptat, doar n-o sa dea rahatul de hoscar romanilor
-
inferior? persecutat? ți-au dat masonii pastila de mmuie? sau tu o iei injecție, de la oamenii-șopârlă? pot să îți dau eu rapelul?
da, da, e un ratat glorios documentarul colectiv., premiu de participare cu țurțuri și spumițe… hai să ne lingem singuri umpic, in memoriam. poate dacă mureau mai mulți roakeri, câștiga. sau dacă era mai multă corupție? nu știu. dar nu îmi pasă.
și uite, ceva ce trebuie spus: nu îmi pasă nici de căcatul ăla de discotecă. ni cum încearcă toți să facă bani și să se alinte în văzul lumii că o bombă de cartier a explodat. adică a făcut ce fac bombele. și toți care țopăiau pe bombă sunt acum dulci victimioare, vai… nu v-ați săturat să vă dați labe plângăcioase pentru tâmpenia asta? vai, dacă cunoșteam pe cineva acolo, nu aș vorbi așa….dar , nu am cunoscut pe nimeni acolo. și nu îmi pasă de oamenii pe care nu îi cunosc. face parte din avantajele de a nu cunoaște pe cineva să nu îți pese dacă își bagă deștele în priză ca prostul sau merge să se prăjească într-o budă. aoleu…. să fie solidaritate…. cu cine, mă? nu are nimeni oameni bătuți de soartă în jur, trebuie căutați morți pe internet ca să îi plângem:? ce e asta,???
și acum, la 6 ani după, mai trebuie plâns cu muci bogați pentru hoiturile patriei? păi dacă îs hoituri, băgați-le odată în pământ și gata. ce-s muile astea, că faci film despre căcatul ăsta și apoi te lauzi că nu ia premii, dar ”face istorie”. ce istorie, mă, săracilor?
Și Arafat doarme bine
Oscarurile nu mai sunt relevante de vreo 10 ani. Ar fi culmea sa ma uit la niște feministe și BLM-iste cu IQ de amandina regurgitand manifestul comunist timp de 3 ore
-
e ok. uit=te la documentarul colectiv până îți putrezesc ochii în cap.
Deci nu a luat Vladut Oscarul.Foarte urat din partea lor.Mai dar astia stiu cine-i unchiu-sau?
-
aoleu, asta cred că e întrebare de baraj. unchiul lui vlăduț e vlăduț însuși! am zis bine?