Lanţul de fast-food Burger King a anunţat miercuri că va înceta să mai folosească conservanţi, coloranţi şi arome artificiale la clasicul său “whopper”, prezentând un video de 45 de secunde care arată cum un hamburger este acoperit total de mucegai după 28 de zile, relatează EFE.
“Frumuseţea de a nu folosi conservanţi”, spune reclama Burger King, după ce un strat gros de mucegai acoperă în întregime un “whopper” lăsat în aer liber.
Sursa: Agerpres
Trimite articolul
Xpe langa ca e cea mai nasoala mancare pe care poti sa o cumperi eu nu inteleg de ce mai baga cantitati mari de conservanti ca oricum se vinde ca painea calda mancarea de genul acesta
-
Pentru ca pastilele de carne și chiflele stau in depozite si congelatoare luni de zile dacă nu chiar cu anii. Oamenii fără educație și cultura apreciază aceasta mâncare, ba chiar își recompensează copii cu câte o vizita in aceste gunoaie de restaurante cu ocazia unei note bune sau a unei zile de naștere. Oricum, un om educat nu mănâncă așa ceva nici cu conservanți nici fără.